Computerbeheer wordt weer gegeven van gebruikers accountnamen wanneer aangemeld als gast

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 302927 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De module sessies in de gedeelde mappen console en de console Computerbeheer worden gebruikersnamen van externe gebruikers die zijn geverifieerd met de lokale gast-account weer gegeven.

Oorzaak

Het veld "Gast" geeft aan of de gebruiker is aangemeld met de referenties van de gebruiker of de gastaccount. Wanneer de gast-veld is ingesteld op Ja, is de gebruiker geverifieerd met behulp van de lokale gast gebruikersaccount.

Meer informatie

Opmerking voor Windows XP Professional-computers die geen deel van een domein uitmaakt met eenvoudige bestands deling is ingeschakeld en op computers met Windows XP Home Edition, alle gebruikers worden geverifieerd als gast.

Eigenschappen

Artikel ID: 302927 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbprb kbui kbmt KB302927 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:302927

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com