Μήνυμα λάθους κατά την προσπάθεια εκτύπωσης μιας ιστοσελίδας: Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα με τη δέσμη ενεργειών σε αυτήν τη σελίδα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 303486 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Στον Internet Explorer, όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε μια ιστοσελίδα σε ένα αρχείο, ίσως αντιμετωπίσετε ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Όταν χρησιμοποιείτε τοΕκτύπωσηεντολή από τοFILEμενού για να εκτυπώσετε την ιστοσελίδα σε ένα αρχείο, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
  "Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα στη δέσμη ενεργειών αυτής της σελίδας" (An Error Has Occurred in the Script on This Page).

  Γραμμή: 1210
  CHAR: 1
  Σφάλμα: Απροσδιόριστο σφάλμα.
  Κωδικός: 0
  URL: res://C:\WINDOWS\SYSTEM\SHDOCLC.DLL/preview.dlg

  Θέλετε να συνεχίσετε την εκτέλεση δεσμών ενεργειών σε αυτήν τη σελίδα;
 • Όταν χρησιμοποιείτε τοΠροεπισκόπηση εκτύπωσηςεντολή από τοFILEμενού και, στη συνέχεια, εκτύπωση της ιστοσελίδας σε αρχείο από την εκτύπωση το παράθυρο προεπισκόπησης, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Παρουσιάστηκε ένα εσωτερικό σφάλμα και ο Internet Explorer δεν είναι δυνατό να εκτυπώσει αυτό το έγγραφο.
Σε κάθε περίπτωση, το έγγραφο εκτυπώνεται σωστά.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται, εάν ισχύουν και οι δύο ακόλουθες συνθήκες:
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή PostScript.
 • Μπορείτε να επιλέξετεΣυμπυκνωμένα PostScript (EPS)εξόδου με τοΌνομα εκτυπωτήΙδιότητες (Properties)παράθυρο διαλόγου, όπουΌνομα εκτυπωτήείναι το όνομα του PostScript σας εκτυπωτή.
Αυτή η συμπεριφορά μπορεί επίσης να προκύψει, εάν ρυθμίσετε τις παραμέτρους του εκτυπωτή σας για να προσθέσετε μια κεφαλίδα και υποσέλιδο σε κάθε σελίδα που εκτυπώνετε.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μέθοδο.

Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή PostScript

Καταργήστε την επιλογή τουΣυμπυκνωμένα PostScript (EPS)επιλογής με την έξοδο τουΌνομα εκτυπωτήΙδιότητες (Properties)παράθυρο διαλόγου.

Κατάργηση κεφαλίδας και υποσέλιδου από τις ιδιότητες του εκτυπωτή

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εκτυπωτές στον πίνακα ελέγχου για να καταργήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες κεφαλίδων και υποσέλιδων. Για πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία, ανατρέξτε την έντυπη τεκμηρίωση ή το αρχείο ηλεκτρονικής Βοήθειας για τον εκτυπωτή σας.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 303486 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kberrmsg kbpending kbmt KB303486 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:303486

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com