Het maken van een aangepaste WinPE-cd-rom is gestart in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 303891 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

In dit stapsgewijze artikel wordt beschreven hoe u een afbeelding van de ISO (International Standards Organization) voor het maken van een aangepaste opstartbestanden cd-rom van de Windows-voorinstallatieomgeving (WinPE) voor select corporate- en OEM-klanten.Meer informatie

Een aangepaste WinPE-cd-rom-opstartbestanden maken

Kan enkele minuten duren om een aangepaste versie van WinPE maken. Dit proces wordt een map structuur van de WinPE-bestanden gemaakt en eventueel een afbeeldingsbestand dat u met een cd-rom branden kunt:
 1. Maken en de naam van een map op de vaste schijf met de naamBuildlocatie.
 2. OEM Preinstallation Kit (OPK) cd-rom in het cd-rom-station met de naam invoegenCd-station.
 3. KopiërenCd-station\Winpe\*.* opBuildlocatie.
 4. Kopieer Factory. exe en netcfg. exe-bestanden uit deCd-stationDe map \Tools\Platform in deBuildlocatiemap. Als u een 32-bits versie van WinPE maakt, wordt de waarde vanPlatformx86 is. Als u een 64-bits versie van WinPE maakt, wordt de waarde vanPlatformIA-64 is.
 5. De OPK-cd-rom uit het cd-rom-station verwijderen.
 6. Gebruik een van de volgende methoden:
  • Als u een 32-bits versie van WinPE maakt, plaats de cd-rom van Windows XP Professional in het cd-rom-station.
  • Als u een 64-bits versie van WinPE maakt, plaats de cd-rom met Windows XP 64-Bit Edition in het cd-rom-station.
 7. Aangepaste wijzigingen aanbrengen in de WinPE-bestanden.
 8. Als u een 64-bits versie van WinPE maakt, plaatst u een diskette in station a van de computer. Deze schijf wordt gebruikt voor tijdelijke opslag tijdens het maken van de 64-bits versie van WinPE.
 9. Zoek deBuildlocatiemap.
 10. Voer de volgende opdracht:
  Mkimg. cmdbronmapdoelmap[naam_installatiekopie]
  Hetbronmap: Hiermee geeft u de locatie van de cd-rom voor de 32-bits versie van Windows XP Professional. Alsbronmapeen cd-rom-station is, moet u alleen de stationsletter opgeven. Alsbronmapeen net werk pad is, moet het pad naar de bovenliggende map van de map I386. Neem een slash in geenbronmap.

  Hetdoelmap: Hiermee geeft u het pad waar de bestanden die u hebt nodig om de afbeelding te maken tijdelijk worden opgeslagen. Als deze map nog niet bestaat, deMkimg. cmdopdracht kunt maken.

  Hetnaam_installatiekopie: Is optioneel. Dit geeft het pad en de bestands naam van de ISO-installatiekopiebestand met de aangepaste versie van WinPE maakt, als u deze versie van WinPE op een cd-rom plaatst.

  Zie voor meer informatie deMkimgopdracht die wordt beschreven in deGebruikers handleiding voor Windows XP OEM Preinstallation Kit.

  U kunt ook het programma Oscdimg.exe een ISO-bestand te maken. Als u een ISO-installatiekopiebestand maakt, kunt u deze versie van WinPE op een cd branden.
OpmerkingDe WinPE-cd-rom configureren zodat deze vanaf de cd-rom elke keer begint als de WinPE-cd-rom in het cd-rom-station aanwezig is, verwijdert u het bestand \I386\Bootfix.bin uit de mappen structuur van WinPE voordat u een ISO-bestand maken.

Eigenschappen

Artikel ID: 303891 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbenv kbhowto kbsetup kbmt KB303891 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:303891

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com