ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Χρήση της εντολής "ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΩΣ" (RUN AS) για την εκκίνηση ενός προγράμματος ως διαχειριστής στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 305780 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR305780
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει βήμα προς βήμα τον τρόπο χρήσης της εντολής Εκτέλεση ως (Run as) για την εκκίνηση ενός προγράμματος ως διαχειριστής.

Τρόπος χρήσης της εντολής "ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΩΣ" (RUN AS) για την εκκίνηση ενός προγράμματος ως διαχειριστήςΩς διαχειριστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή Εκτέλεση ως (Run as) για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα. Για να το κάνετε αυτό:
  1. Εντοπίστε το πρόγραμμα που θέλετε για να ξεκινήσει στην Εξερεύνηση των Windows (Windows Explorer), την Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft (MMC) ή τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).
  2. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το κλειδί SHIFT ενώ κάνετε κλικ με το δεξιό κουμπί του ποντικιού στο εικονίδιο του προγράμματος και στη συνέχεια κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση ως (Run as).
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση του προγράμματος ως ο παρακάτω χρήστης (Run the program as the following user) και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης και τον τομέα του λογαριασμού του διαχειριστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό διαχειριστή στον υπολογιστή σας, πληκτρολογήστε το όνομα του υπολογιστή στο πλαίσιο Τομέας (Domain). Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό διαχειριστή τομέα, πληκτρολογήστε το όνομα του τομέα στο πλαίσιο Τομέας (Domain). Όταν το πρόγραμμα εκτελείται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση Εργασιών (Task Manager) για να ελέγξετε τον κάτοχο της διεργασίας στην καρτέλα Διεργασίες (Processes) της Διαχείρισης Εργασιών (Task Manager). Για να ξεκινήσετε τη Διαχείριση Εργασιών (Task Manager), κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), στη συνέχεια κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε taskmgr και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο ENTER.

Αντιμετώπιση προβλημάτωνΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα, την κονσόλα MMC ή ένα στοιχείο του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) από μια θέση δικτύου χρησιμοποιώντας την εντολή Εκτέλεση ως (Run as), η διαδικασία μπορεί να μην λειτουργήσει, επειδή οι πιστοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση στο κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου είναι διαφορετικές από τις πιστοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για την εκκίνηση του προγράμματος. Εάν χρησιμοποιείτε τις πιστοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση του προγράμματος, ίσως να μην μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ίδιο κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 305780 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2004 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster εκκίνηση τομέας δικτύου προγράμματος στοιχείο διαχείριση διαχειριστής εκτέλεση ως xp εργασιών κονσόλα διαχείρισης κοινόχρηστο πιστοποιήσεις windowsxp KB305780

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com