Procedure: Gebruikt u het uitvoeren de opdracht programma's starten als beheerder in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 305780 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit stapsgewijze artikel wordt beschreven hoe u met de opdracht uitvoeren als programma's starten als beheerder.

Hoe gebruiken de uitvoeren als de opdracht programma's starten als beheerder

Als beheerder kunt u de opdracht uitvoeren als om een programma te starten. Om dit te doen:
  1. Zoek het programma dat u wilt starten in Windows Verkenner, de Microsoft Management Console (MMC) of het Configuratiescherm.
  2. Druk op en houdt u SHIFT ingedrukt terwijl u met de rechtermuisknop op het programmapictogram en klik vervolgens op uitvoeren als.
  3. Klik op het programma uitvoeren als deze gebruikeren typ de gebruikersnaam, wachtwoord en domein van de administrator-account die u wilt gebruiken.

    Opmerking: als u de administrator-account op uw computer gebruiken, typt u de naam van de computer in het domein . Als u de administrator-account van het domein wilt gebruiken, typt u de naam van het domein in het vak domein . Wanneer het programma wordt uitgevoerd, kunt u Taakbeheer gebruiken om te controleren wie de proceseigenaar is op het tabblad processen van Taakbeheer. Om Taakbeheer te starten, klikt u op Start, klik op uitvoeren, typ taskmgren druk op ENTER.Problemen oplossen

Waarschuwing: als u een programma, MMC-console of Configuratiescherm-item vanaf een netwerklocatie probeert met de opdracht uitvoeren als start, de procedure niet werkt omdat de referenties die worden gebruikt voor verbinding met de netwerkshare verschillen van de referenties die worden gebruikt om het programma te starten. Als u de referenties die worden gebruikt voor het uitvoeren van het programma, kunt u mogelijk geen toegang krijgen tot dezelfde netwerkshare.Eigenschappen

Artikel ID: 305780 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 juni 2013 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB305780 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 305780

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com