Slaaps tand werkt niet op een draag bare Computer na upgrade naar Windows XP en het RAM-geheugen vergroten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 305905 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u Windows XP op een draag bare computer waarvan de primaire partitie is geformatteerd met het bestandssysteem FAT16 installeert, wordt de computer niet langer slaaps nadat u het RAM-geheugen (random access memory verhogen) en start de computer opnieuw op.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als de computer geen schijf ruimte beschikbaar voor de slaaps tand bestand op de primaire partitie.

Oplossing

U lost dit op schijf ruimte vrij op de vaste schijf.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

De ruimte die is vereist voor de slaaps tand bestand is direct gerelateerd aan de hoeveelheid RAM in de computer. Als u meer RAM-geheugen toevoegt, moet het bestand Hiberfil. sys aan de totale hoeveelheid RAM groeien. Ook automatisch toevoegen van meer RAM-geheugen verhoogt de grootte van het bestand Pagefile. sys, dat standaard 1,5 keer de hoeveelheid RAM-geheugen is. 256 Megabyte (MB) RAM toevoegen verhoogt het bestand Pagefile. sys door 384 MB.

Als het Hiberfil. sys-bestand met 256 MB groeit en het bestand Pagefile. sys door 384 MB groter wordt, verkleint de vrije ruimte op de vaste schijf door 640 MB. Er moet nog steeds minstens 740 MB vrije ruimte zodat de slaaps tand.

Eigenschappen

Artikel ID: 305905 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB305905 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:305905

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com