Hulp op afstand kan geen verbinding maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 306045 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer een beginnende gebruiker probeert om een sessie voor hulp op afstand tot stand brengen met u (expert), treden de volgende problemen op:
 • Het volgende foutbericht wordt weer gegeven:
  Geen kan verbinding worden gemaakt, omdat de uitnodiging is verlopen of is geannuleerd.
 • Mogelijk moet u met deAanmelden bij Windowshet dialoog venster, in plaats van op afstand automatisch aanmelden.

Oorzaak

Deze problemen kunnen optreden in een van de volgende scenario's:
 • TweakUI 1,33 versie voor Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows NT, Microsoft Windows Millennium Edition (ME), Microsoft Windows 98 of Microsoft Windows 95 is geïnstalleerd. Als de beginner is met deze versie van TweakUI die op hun computer is geïnstalleerd en deLaatste gebruiker wissen bij aanmeldingoptie op deDosis waakzaamheidtabblad is geselecteerd, de volgende register sleutel waarde wordt ingesteld:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

  Naam: DontDisplayLastUserName
  Gegevenstype: REG_SZ
  Waarde gegevens: 1
  Als de Terminal Services-protocolstack gecontroleerd deze sleutel, en dat is ingesteld op1, autologon, waarmee wordt voorkomen dat de account HelpAssistant een sessie voor hulp op afstand worden uitgeschakeld. Als Extern bureau blad is ingeschakeld op de computer van de beginner, wanneer u hulp op afstand start en probeert om verbinding te maken, wordt een dialoog venster Aanmelden weer gegeven. Als deze niet is ingeschakeld, niet onmiddellijk hulp op afstand.
 • Gebruikers zijn op een Windows NT 4. 0-domein met de volgende Groepsbeleid is ingeschakeld:
  Standaard Computer\Windows NT System\Logon\Do niet weer gegeven gebruikersnaam laatst aangemeld

Oplossing

Dit probleem wilt vermijden, gebruikt u een van de volgende methoden:
 • Als de gebruiker TweakUI v 1,33 geïnstalleerd en geconfigureerd zoals beschreven in de sectie "Oorzaak" van dit artikel heeft, moet klikken wissenLaatste gebruiker wissen bij aanmeldingop deDosis waakzaamheidtabblad.
 • Als u op een Windows NT 4. 0-domein en het Groepsbeleid dat wordt beschreven in de "oorzaak" sectie is ingeschakeld, neem contact op met de beheerder van het domein Windows NT 4. 0 en uitschakelen van het beleid.
 • Als u TweakUI of het beleid niet hebt gebruikt, configureert u de volgende registervermelding met een waarde van 0 (nul):
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon


  Waardenaam:DontDisplayLastUserName
  Gegevenstype: REG_SZ
  Waarde gegevens:0

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".

Meer informatie

In Windows 2000 en Windows XP soortgelijk beleid bestaat, maar hoeft niet hetzelfde effect als het beleid voor Windows NT 4. 0. Als u dit beleid op een Windows 2000-domein of een Windows XP-computer toepast, wordt hulp op afstand wordt uitgevoerd zoals verwacht.

Het volgende beleid bestaat in Windows 2000:
Computer configuratie Settings\Security Settings\Local Options\Do beleid niet laatste gebruikersnaam weer geven
In Windows XP bestaat het volgende beleid:
Computer configuratie Settings\Security Settings\Local Options\Interactive beleid aanmelden: laatste gebruikersnaam niet weer geven

Eigenschappen

Artikel ID: 306045 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbenv kberrmsg kbprb kbmt KB306045 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:306045

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com