Εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους 0x00040820 κατά την προσπάθειά σας να συγχρονίσετε το γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Server σε ένα αρχείο.ost

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 306076 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν προσπαθήσετε να συγχρονίσετε το γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Server σε ένα αρχείο φακέλων χωρίς σύνδεση (.ost) που έχει φτάσει το όριο μεγέθους 1,82 gigabyte (GB), ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Εργασία ‘ Microsoft Exchange Server ’ ανέφερε σφάλμα (0x00040820): σφάλματα στο συγχρονισμό παρασκηνίου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε ένα αρχείο καταγραφής συγχρονισμού στο φάκελο "Διαγραμμένα".
Ωστόσο, το αρχείο καταγραφής συγχρονισμού δεν υπάρχει στο φάκελο "Διαγραμμένα" στο γραμματοκιβώτιο του Exchange Server ή στο φάκελο "Διαγραμμένα" στο αρχείο .ost.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή το Outlook 2002 περιορίζει το μέγεθος του αρχείου .ost σε περίπου 1,82 GB.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα από τους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση το διακομιστή που έχουν ρυθμιστεί για συγχρονισμό με το αρχείο .ost. Πατήστε Shift + Del για να διαγράψετε μόνιμα τα δεδομένα στο Outlook 2002. -ή-

  • Μετακίνηση δεδομένων από οποιονδήποτε φάκελο συγχρονισμένα σε ένα φάκελο που δεν είναι συγχρονισμένες στον Exchange Server. -ή-

  • Μετακίνηση δεδομένων από μια συγχρονισμένη φακέλου σε ένα προσωπικών φακέλων (.pst) αρχείο και να διαγράψετε οριστικά τα δεδομένα από το φάκελο συγχρονισμένα.

Περισσότερες πληροφορίες

Μετά την εγκατάσταση του Microsoft Office XP Service Pack 1 (SP-1), θα λάβετε μια προειδοποίηση όταν προσεγγίζετε το όριο μεγέθους 2 gigabyte (GB) του προσωπικού φακέλου και αποθήκευσης αρχείων χωρίς σύνδεση.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου Service Pack του Office XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
307841OFFXP: Τρόπος λήψης του τελευταίου του Office XP Service Pack

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306076 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbprb kbmt KB306076 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:306076

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com