0X00040820-fout bericht wanneer u probeert te synchroniseren van uw Microsoft Exchange Server-postvak aan een OST-bestand

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 306076 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u probeert te synchroniseren van uw Microsoft Exchange Server-postbus met het bestand met offline mappen (. OST) dat de 1,82 heeft bereikt limiet gigabyte (GB), verschijnt het volgende foutbericht:
Bij taak 'Microsoft Exchange Server' is een fout opgetreden (0x00040820 opgetreden): fout bij achtergrond synchronisatie. In de meeste gevallen verder informatie is beschikbaar in een log bestand met synchronisatie in de map Verwijderde items.
Het synchronisatie log boek bestaat echter niet in de verwijderde items map in de Exchange Server-postbus of de map Verwijderde items in de OST-bestand.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Outlook 2002 het OST-bestand beperkt bestandsgrootte ongeveer 1,82 GB.

Workaround

Gebruik een van de volgende methoden om dit te voorkomen gedrag:
  • Alle ongewenste berichten permanent verwijderen uit een willekeurige server op basis van e-mailmappen die worden gesynchroniseerd met het OST-bestand zijn ingesteld. Druk op Shift + Del definitief verwijderen van gegevens in Outlook 2002. - of -

  • Gegevens verplaatsen uit de map Gesynchroniseerde een niet-gesynchroniseerde map op de Exchange-Server. - of -

  • Gegevens uit een gesynchroniseerde map naar een persoonlijke mappen verplaatsen (. PST) bestand en de gegevens permanent worden verwijderd uit de gesynchroniseerde map.

Meer informatie

Nadat u Microsoft Office XP Service Pack 1 (SP-1), ontvangt u een waarschuwing wanneer u de grootte van 2 gigabyte (GB) benadert beperken van persoonlijke mappen en off line bestanden worden opgeslagen.

Voor meer informatie over de verkrijgen van het meest recente Service Pack voor Office XP, klikt u op het onderstaande artikelnummer om Raadpleeg het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
307841Office XP: Het meest recente Office XP Service Pack ophalen

Eigenschappen

Artikel ID: 306076 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kberrmsg kbprb kbmt KB306076 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:306076

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com