Kan geen nieuwe map maken op het bureau blad in het dialoog venster "Opslaan als"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 306357
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u probeert een nieuwe map maken op het bureau blad in deOpslaan alshet dialoog venster door te klikken opNieuwe map maken, een nieuwe map kan niet worden gemaakt (in plaats daarvan, gebeurt er niets). Dit probleem doet zich alleen wanneer u opslaat naar het bureau blad. Een nieuwe map ergens anders werkt correct.

Workaround

Een nieuwe map maken op het bureau blad in deOpslaan alsdialoog venster vak, rechter muis knop op een lege ruimte in de Windows Verkenner-venster, wijst uNieuwe, en klik vervolgens opMap.

Meer informatie

Dit probleem is alleen bekend bij computers met de Intel 815EM/830 M-chipset. Het probleem treedt niet op als het stuur programma is ingesteld op standaard VGA.

Eigenschappen

Artikel ID: 306357 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbprb kbui kbmt KB306357 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:306357
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com