Σύγκριση και συγχώνευση εγγράφων του Microsoft Word

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 306484 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Οι πληροφορίες που καλύπτεται σε αυτό το άρθρο παρέχονται απόMicrosoft Press.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο σύγκριση και συγχώνευση εγγράφων του Microsoft Word. Οι πληροφορίες αυτές είναι excerpted από το Microsoft Word έκδοση 2002 βήμα προς βήμα, κεφάλαιο 8 ("Collaborating με άλλους"). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με βιβλία Βήμα προς βήμα , επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/MSPRESS/findabook/List/series_GY.aspx

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν θέλετε να συγκρίνετε μια παλαιότερη έκδοση ενός εγγράφου με την τρέχουσα έκδοση ενός εγγράφου, μπορείτε να συγκρίνετε τα έγγραφα και στη συνέχεια να συγχωνεύσετε τις αλλαγές σε ένα έγγραφο. Για παράδειγμα, εάν ζητήσετε από κάποιο συνεργάτη να επεξεργαστεί ένα έγγραφο, αλλά αυτός δεν παρακολούθηση αλλαγών κατά την επεξεργασία, μπορείτε να συγκρίνετε τον επεξεργασμένο έγγραφο σας πρωτότυπο για να δείτε τις αλλαγές που έκανε.

Όταν σύγκριση και συγχώνευση εγγράφων, το Word εμφανίζει τις διαφορές μεταξύ τους ως εντοπισμένες αλλαγές. Εάν πολλοί αναθεωρητές επιστρέψουν τις αλλαγές και σχόλια σε ξεχωριστά έγγραφα, μπορείτε να συγχωνεύσετε όλες τις αλλαγές τους σε ένα έγγραφο και να αναθεωρήσετε τις αλλαγές τους από εκείνο το έγγραφο. Μπορείτε στη συνέχεια να αναθεωρήσετε τις αλλαγές από έναν συγκεκριμένο αναθεωρητή.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Η παρακάτω διαδικασία προϋποθέτει ότι έχετε μια αρχική έκδοση ενός εγγράφου και τουλάχιστον δύο άλλες τροποποιημένες εκδόσεις που θέλετε να συγκρίνετε με το πρωτότυπο.

Για να συγχωνεύσετε ένα έγγραφο με δύο άλλες εκδόσεις του εγγράφου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στη Βασική γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα .

  Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Άνοιγμα .
 2. Εντοπίστε και ανοίξτε το αντίγραφο του αρχείου που περιέχει τις αλλαγές.
 3. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στην εντολή " σύγκριση και συγχώνευση εγγράφων".

  Εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου " σύγκριση και συγχώνευση εγγράφων ".
 4. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο αρχείο που θέλετε να συγκρίνετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Συγχώνευση κάτω βέλος και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Συγχώνευση στο τρέχον έγγραφο.

  Οι διαγραφές και αλλαγές από το έγγραφο εμφανίζονται στην οθόνη στο τρέχον έγγραφο. Το χρώμα κάθε αναθεώρησης δηλώνει διαφορετικό αναθεωρητή.

  ΣΥΜΒΟΥΛΉ: όταν συγκρίνετε εκδόσεις ενός εγγράφου, βλέπετε τις αλλαγές των αναθεωρητών ακόμα και αν οι αναθεωρητές δεν παρακολούθηση των αλλαγών κατά την επεξεργασία.
 5. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στο κουμπί Σύγκριση και συγχώνευση εγγράφων, κάντε κλικ στο δεύτερο αρχείο, επιλέξτε Συγχώνευση κάτω βέλος και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Συγχώνευση στο τρέχον έγγραφο.

  Οι διαγραφές και αλλαγές από τα έγγραφα που εμφανίζονται στην οθόνη στο τρέχον έγγραφο με τις άλλες αλλαγές.
 6. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση βέλος προς τα κάτω, στην αναθεωρητέςκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο όνομα του πρώτου αναθεωρητή.

  Οι αναθεωρήσεις που έγιναν από τον πρώτο αναθεωρητή αποκρύπτονται.
 7. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση βέλος προς τα κάτω, στην αναθεωρητέςκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Όλοι οι αναθεωρητές.

  Εμφανίζονται οι αναθεωρήσεις όλων των αναθεωρητών.
 8. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση κάτω βέλος και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Μορφοποίηση.

  Μόνο εισαγωγές και διαγραφές, αλλαγές στη μορφοποίηση δεν εμφανίζεται στο έγγραφο.
 9. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί " Επόμενο ".

  Επιλέγεται η επόμενη αναθεώρηση.
 10. Κάντε ένα από τα εξής:
  1. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί " Αποδοχή αλλαγής " για να αποδεχτείτε την αλλαγή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Επόμενο " για να βρείτε την επόμενη αναθεώρηση.
  2. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί " Απόρριψη αλλαγής/Διαγραφή σχολίου " για να απορρίψετε την αλλαγή.
  3. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση για αναθεώρηση ΚΑΤΩ ΒΕΛΟΣ, επιλέξτε τελικήκαι κατόπιν κάντε κύλιση στο έγγραφο.

   Το έγγραφο εμφανίζεται με όλες τις τρέχουσες αλλαγές και χωρίς τα σημάδια αναθεώρησης.
  4. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση για αναθεώρηση κάτω βέλος και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Τελική έκδοση με επισημάνσεις.

   Το έγγραφο εμφανίζεται με όλα τα σημάδια αναθεώρησης.
  5. Στη γραμμή εργαλείων Αναθεωρήσεις , κάντε κλικ στην Αποδοχή αλλαγής κάτω βέλος και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αποδοχή όλων των αλλαγών στο έγγραφο.

   Οι αλλαγές γίνονται αποδεκτές στο έγγραφο.
 11. Στη Βασική γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο κουμπί Save για να αποθηκεύσετε το έγγραφο.
 12. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο παραθύρου στο παράθυρο του εγγράφου.

  Το έγγραφο κλείνει.

Αναφορές

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο Microsoft Word 2002, βήμα προς βήμα , που εκδίδει η Microsoft Press.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Εικόνα του βιβλίου βήμα προς βήμα του Word


Μάθετε περισσότερα σχετικά με Βήμα προς βήμα το Microsoft Word 2002

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη δημοσίευση και άλλους τίτλους της Microsoft Press, ανατρέξτε στο θέμα http://MSPRESS.Microsoft.com.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306484 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB306484 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 306484

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com