Comparare și îmbinare documente Microsoft Word

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 306484 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

REZUMAT

Informa?iile care este acoperit în acest articol sunt furnizate deMicrosoft Press.

Acest articol descrie modul de comparare și îmbinare documente Microsoft Word. Această informație este extras din Microsoft Word versiunea 2002 pas cu pas, capitolul 8 ("Collaborating cu alții"). Pentru mai multe informații despre cărți Pas cu pas , du-te la următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/MSPRESS/findabook/list/series_GY.aspx

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Dacă doriți să comparați o versiune anterioară a unui document cu versiunea curentă a unui document, puteți compara documentele și apoi îmbinați modificările într-un singur document. De exemplu, dacă tu a intreba un asociat pentru a edita un document, dar el nu urmărire modificări în timpul editării, aveți posibilitatea să comparați lui editat documentul original dumneavoastră pentru a vedea ce modificări a făcut.

Când vă comparare și îmbinare documente, Word afișează diferențele dintre ele ca urmărirea modificărilor. Dacă mai mulți recenzenți reveni lor modificări și comentarii în documente separate, puteți îmbinarea tuturor modificărilor lor într-un singur document și să revedeți modificările lor din acest document unic. Apoi puteți revedea modificări la un anumit recenzent.

Notă: următoarea procedură presupune că aveți o versiunea originală a documentului și cel puțin două alte versiuni modificate care doriți pentru a compara împotriva original.

Pentru a îmbina un document cu două alte versiuni ale documentului, urmați acești pași:
 1. În bara de instrumente Standard , faceți clic pe butonul Deschidere .

  Apare casetă de dialog Deschidere .
 2. Găsiți și deschideți copia fișierul care conține modificările.
 3. În meniul Instrumente , faceți clic pe Comparare și îmbinare documente.

  Apare casetă de dialog Comparare și îmbinare documente .
 4. Găsiți și faceți clic pe fișierul pe care doriți să comparați. Faceți clic pe Îmbinare săgeată în jos, și apoi faceți clic pe Îmbinare în documentul curent.

  Ștergerile și modificările din document apar pe ecran în documentul curent. Culoarea de fiecare revizuire indică un recenzent diferite.

  Sfat: atunci când le compare versiuni ale unui document, vedeți modificările recenzenților chiar dacă reviewers nu urmări modificările lor ca acestea editate.
 5. În meniul Instrumente , faceți clic pe Comparare și îmbinare documente, faceți clic pe al doilea fișier, faceți clic pe Îmbinare săgeată în jos, și apoi faceți clic pe Îmbinare în documentul curent.

  Ștergerile și modificările din documentele apar pe ecran în documentul curent cu alte modificări.
 6. Pe bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe Afișare săgeată jos, selectați recenzențiși apoi faceți clic pe nume de sign-in recenzentului primul.

  Revizuirile făcute de către referent prima sunt ascunse.
 7. Pe bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe Afișare săgeată în jos, punctul de la recenzențiși apoi faceți clic pe Toți recenzenții.

  Revizuirile făcute de toți recenzenții apar.
 8. Pe bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe Afișare săgeată în jos, și apoi faceți clic pe Formatare.

  Numai inserările și ștergerile, formatarea nu modificări, apar în document.
 9. În bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe butonul Next .

  Revizuirea următoare este selectată.
 10. Efectuați una din următoarele:
  1. Pe bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe butonul Acceptă modificarea pentru a accepta modificarea, și apoi faceți clic pe butonul Următorul pentru a găsi următoarea revizuire.
  2. În bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe butonul Respingere modificare/ștergere comentariu pentru a respinge modificarea.
  3. Pe bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe Afișare pentru revizuire săgeată jos, faceți clic pe Finalși apoi defilați prin document.

   Documentul apare cu toate modificările curente și fără marcajele de revizuire.
  4. Pe bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe Afișare pentru revizuire săgeată în jos, și apoi faceți clic pe marcaj de selectare de afișare Final.

   Documentul apare cu toate marcajele de revizuire.
  5. Pe bara de instrumente Recenzie , faceți clic pe Modificare accepta săgeată în jos, și apoi faceți clic pe Acceptați toate modificările în Document.

   Modificările sunt acceptate în document.
 11. În bara de instrumente Standard , faceți clic pe butonul Salvare pentru a salva documentul.
 12. Faceți clic pe butonul Închidere cadru fereastră în fereastra documentului.

  Documentul se închide.

REFERINȚE

Informațiile din acest articol este un fragment din cartea Microsoft Word 2002 pas cu pas , publicate de Microsoft Press.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Imagine de carte Word pas cu pas


Aflați mai multe despre Microsoft Word 2002 pas cu pas

Pentru mai multe informații despre această publicație și a altor titluri de Microsoft Press, vedea http://MSPRESS.Microsoft.com.

Proprietă?i

ID articol: 306484 - Ultima examinare: 25 mai 2012 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbhowto kbmt KB306484 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 306484

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com