Το Active Directory αναβάθμιση σύνδεσης δεν ακολουθεί εάν ορισμένων αρχείων είναι σε χρήση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 306505 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η υπηρεσία Active Directory Connector (ADC) το Service Pack 1 (SP1) έχει το δικό του πρόγραμμα εγκατάστασης στο φάκελο ADC\i386 του service pack. Η εγκατάσταση του Microsoft Exchange Server 2000 SP1 ή νεότερη έκδοση δεν ενημερώνει αυτόματα το βοηθητικό πρόγραμμα Active Directory. Όταν εκτελείτε το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) βοηθητικό πρόγραμμα Active Directory, το βοηθητικό πρόγραμμα Active Directory επανεγκαθίσταται πράγματι από την αρχική επίσημη έκδοση στην έκδοση SP1. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι όλα τα αρχεία που ενημερώνονται σωστά και θα σας ζητηθεί από το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) ADC ματαίωση, επανάληψη ή Παράβλεψη. Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογήΠροσπαθήστε ξανά, το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία, και εάν επιλέξετεIGNORE, τα αρχεία δεν ενημερώνονται σωστά.

Τα τέσσερα αρχεία που δεν έχουν ενημερωθεί οι Exchmem.dll, Address.dll, Escprint.dll και Maildsmx.dll.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν το συμπληρωματικό πρόγραμμα Active Directory Users and υπολογιστών εκτελείται κατά την εκτέλεση του προγράμματος Εγκατάστασης (Setup), επειδή το συμπληρωματικό πρόγραμμα Active Directory Users and υπολογιστές χρησιμοποιούν τα αρχεία που παρατίθενται στην ενότητα "Συμπτώματα" αυτού του άρθρου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, κλείστε όλα τα συμπληρωματικά προγράμματα που σχετίζονται με το Exchange Management κονσόλα Microsoft (MMC), πριν να εκτελέσετε οποιοδήποτε τύπο του προγράμματος εγκατάστασης ή την ενημερωμένη έκδοση του Exchange.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306505 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB306505 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:306505

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com