Τρόπος ενεργοποίησης και ρύθμισης παραμέτρων της υπηρεσίας φαξ στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 306550 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR306550

Να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν τοποθεσία της Microsoft στο web: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Μπορεί να στείλει τα Windows XP, λαμβάνετε, παρακολούθηση και Εποπτεία φαξ χωρίς ένα εξωτερικό φαξ. Ωστόσο, το στοιχείο φαξ δεν εγκαθίσταται αυτόματα κατά την εγκατάσταση των Windows. Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης, ενεργοποίηση και ρύθμιση παραμέτρων της υπηρεσίας φαξ στα Windows XP.

Αυτό το άρθρο προορίζεται για αρχάριους έως μέσους χρήστες υπολογιστών.

Ίσως είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε τα βήματα Εάν εκτυπώσετε πρώτα αυτό το άρθρο.

Περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις

 • Ένας υπολογιστής που εκτελεί τα Windows XP και είναι εφοδιασμένος με μόντεμ φαξ που είναι συνδεδεμένος με μια τηλεφωνική γραμμή

  Πιο σύγχρονα μόντεμ είναι φαξ μόντεμ. Εάν είστε βέβαιοι για το αν το μόντεμ σας να στείλετε και να λάβετε φαξ, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που συνοδεύει το μόντεμ σας.
 • Το CD που χρησιμοποιήσατε για να εγκαταστήσετε τα Windows XP
Σημειώσεις
 • Δεν χρειάζεται διαφορετική μηχανή φαξ για αποστολή και λήψη φαξ με την υπηρεσία φαξ των Windows XP.
 • Εάν σχεδιάζετε να μεταδώσει έντυπο υλικό μέσω φαξ, πρέπει να έχετε ένα σαρωτή. Εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε φαξ ηλεκτρονικά, δεν χρειάζεται ένας σαρωτής.

Εγκαταστήστε το στοιχείο φαξ

Για να εγκαταστήσετε το στοιχείο φαξ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση.
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε ή πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο του Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ ΟΚ:
  appwiz.cpl
  Ίσως χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για τον υπολογιστή σας για να μεταγλωττίσετε μια λίστα προγραμμάτων. Το Προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων Ανοίγει το παράθυρο διαλόγου.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη/κατάργηση στοιχείων των Windows προς τα αριστερά της λίστας των προγραμμάτων για να ξεκινήσετε την Οδηγός στοιχείων των Windows. Αυτό διαρκεί αρκετά δευτερόλεπτα.
 4. Με το Στοιχεία λίστα, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Υπηρεσίες φαξ πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη. Το πρόγραμμα εγκατάστασης εγκαθιστά τις υπηρεσίες φαξ.
 5. Εάν σας ζητηθεί, τοποθετήστε το CD των Windows XP και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

  Εάν ανοίξει το Καλώς ορίσατε στο παράθυρο του Microsoft Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί X στην επάνω δεξιά γωνία για να το κλείσετε.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί X στην επάνω δεξιά γωνία του το Προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων παράθυρο διαλόγου για να το κλείσετε.
Τώρα, πρέπει να εγκατασταθεί το στοιχείο φαξ των Windows XP. Εάν έχετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση του στοιχείου φαξ, προχωρήστε στην ενότητα "Επόμενα βήματα".

Το επόμενο βήμα είναι να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της υπηρεσίας φαξ. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε στην ενότητα "Ρύθμιση παραμέτρων της υπηρεσίας φαξ".

Ρύθμιση παραμέτρων της υπηρεσίας φαξ

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της λειτουργίας φαξ στα Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Ρύθμιση της συνοδευτικής σελίδας, επιλέξτε ένα μόντεμ και ενεργοποίησης της υπηρεσίας φαξ για αποστολή και λήψη φαξ

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Βοηθήματα, έπειτα στην επιλογή Επικοινωνίες, έπειτα στην επιλογή Φαξ, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κονσόλα φαξ.

  Ξεκινά τον "Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων φαξ".
 2. Εάν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τον υπεραστικό κωδικό ή κωδικό πόλης από την τρέχουσα θέση σας, κωδικός φορέα, ο αριθμός που πρέπει να καλέσετε πρώτα να πραγματοποιήσετε εξερχόμενη κλήση και το τηλεφωνικό σύστημα που χρησιμοποιείτε (τονική ή παλμική) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

  Εάν το Επιλογές τηλεφώνου και μόντεμ εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου, επιλέξτε σας θέση (Εάν υπάρχουν περισσότερες από μία) και στη συνέχεια κάντε κλικ ΟΚ.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη, πληκτρολογήστε τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στη συνοδευτική σελίδα του φαξ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 4. Με το Επιλέξτε τη συσκευή φαξ λίστα, κάντε κλικ στο μόντεμ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 5. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αποστολής φαξ από αυτόν τον υπολογιστή, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του Ενεργοποίηση αποστολής το πλαίσιο ελέγχου.

  Σημείωση Από προεπιλογή, το Ενεργοποίηση αποστολής το πλαίσιο ελέγχου είναι επιλεγμένο.
 6. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Ενεργοποίηση λήψης, εάν θέλετε ο υπολογιστής να λαμβάνει φαξ.

  Σημείωση Όταν είναι επιλεγμένο αυτό το πλαίσιο ελέγχου, μπορείτε να κάνετε κλικ Μη αυτόματη απάντηση Εάν δεν θέλετε ο υπολογιστής να λαμβάνει αυτόματα φαξ. Από προεπιλογή, η αυτόματη απάντηση είναι ενεργοποιημένη.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.

Βήμα 2: Εισαγωγή πληροφοριών TSID και CSID και ρύθμιση παραμέτρων εκτύπωση και αποθήκευση προτιμήσεων

 1. Πληκτρολογήστε το συνδρομητή μετάδοσης αναγνώρισης (TSID) που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από το TSID πλαίσιο.

  Σημείωση Το TSID είναι υποχρεωτικό σε ορισμένες περιοχές. Αυτό αναγνωριστικές πληροφορίες εμφανίζονται συνήθως στην περιοχή της κεφαλίδας ενός φαξ που λαμβάνετε και μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίζει τη συσκευή φαξ όπου προέρχεται το φαξ. Το TSID συνήθως περιλαμβάνει αριθμό φαξ του αποστολέα και την εμπορική επωνυμία.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 3. Πληκτρολογήστε το ονομάζεται συνδρομητή αναγνώρισης (CSID) που θέλετε στο το CSID πλαίσιο.

  Σημείωση Το κείμενο CSID που πληκτρολογείτε εμφανίζεται στο φαξ που στέλνετε φαξ σε εσάς. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσετε "123 φαξ", ένα μηχάνημα που στέλνει φαξ ενδέχεται να εμφανίσει το μήνυμα "Αποστολή φαξ σε 123 φαξ" κατά την αποστολή.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 5. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το Εκτύπωση σε το πλαίσιο ελέγχου αν θέλετε κάθε φαξ που λαμβάνετε να εκτυπώνεται αυτόματα. Όταν επιλέγετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο εκτυπωτή, για να εκτυπώσετε το φαξ.
 6. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το Αποθήκευση αντιγράφου στο φάκελο το πλαίσιο ελέγχου εάν θέλετε να αρχειοθετήσετε ένα αντίγραφο κάθε φαξ. Όταν επιλέγετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, μπορείτε να καθορίσετε τη θέση αποθήκευσης του αντιγράφου του φαξ.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 8. Επιβεβαιώστε τις ρυθμίσεις παραμέτρων του Σύνοψη παραμέτρων λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

  Ο Οδηγός ρύθμισης παραμέτρων φαξ κλείνει και ανοίγει το παράθυρο "Κονσόλα φαξ". Ο υπολογιστής έχει ρυθμιστεί τώρα για την αποστολή ή λήψη φαξ.
Εάν χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της υπηρεσίας φαξ, χρησιμοποιήστε τον "Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων φαξ", ακολουθώντας τις οδηγίες στην ενότητα "Αλλαγή της ρύθμισης παραμέτρων φαξ".

Εάν η υπηρεσία φαξ των Windows δεν λειτουργεί όπως αναμενόταν, μεταβείτε στην ενότητα "Επόμενα βήματα". Για πληροφορίες σχετικά με τη λήψη φαξ ή η Αποστολή σαρωμένου εγγράφου ή εικόνας, μεταβείτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

Αλλάξτε τη ρύθμιση παραμέτρων του φαξ

Χρησιμοποιήστε τον "Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων φαξ" για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της υπηρεσίας φαξ. Μπορείτε να ξεκινήσετε τον "Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων φαξ" από το παράθυρο "Κονσόλα φαξ". Για να ξεκινήσετε τον Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων φαξ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Βοηθήματα, έπειτα στην επιλογή Επικοινωνίες, έπειτα στην επιλογή Φαξ, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κονσόλα φαξ.
 2. Στην Κονσόλα φαξ, κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση παραμέτρων φαξ σχετικά με το Εργαλεία μενού για να ξεκινήσετε τον "Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων φαξ".

  Σημείωση Ενδέχεται να εμφανιστεί σε "Όχι" το πρόγραμμα. Εάν συμβαίνει αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση αποκλεισμού.

ΕΠΌΜΕΝΑ ΒΉΜΑΤΑ

Εάν αυτές οι μέθοδοι δεν βοήθησαν, ίσως θέλετε να ζητήσετε από κάποιον που γνωρίζετε για βοήθεια, ή που ενδέχεται να θέλετε να την τοποθεσία των υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web για να βρείτε άλλες λύσεις. Ακολουθούν ορισμένες υπηρεσίες που παρέχει την τοποθεσία των υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web:
 • Με δυνατότητα αναζήτησης Γνωσιακής βάσης: Αναζήτηση πληροφοριών τεχνικής υποστήριξης και εργαλείων αυτοβοήθειας για προϊόντα της Microsoft.
 • Κέντρα παροχής λύσεων: Προβάλετε συνήθεις ερωτήσεις συγκεκριμένο προϊόν και βασικών θεμάτων υποστήριξης.
 • Άλλες επιλογές υποστήριξης: Χρησιμοποιήστε το Web για να υποβάλετε μια ερώτηση, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft ή αποστολή σχολίων.
Εάν συνεχίσετε να έχετε ερωτήσεις μετά τη χρήση των τοποθεσιών Web της Microsoft ή εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στην τοποθεσία Microsoft Support Services Web, κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.
http://support.Microsoft.com/contactus

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη ενός φαξ, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
306662Με τον τρόπο λήψης φαξ στα Windows XP
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με φαξ ενός σαρωμένου εγγράφου ή εικόνας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
306663Τρόπος αποστολής με φαξ ενός σαρωμένου εγγράφου ή εικόνας στα Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306550 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowtomaster kbmt KB306550 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 306550

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com