A próbaváltozatról kereskedelmi változatra frissített Windows XP aktiválási határideje

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 306555 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Windows XP Professional rendszer próbaváltozatának aktiválási időszaka 14 nap. A Windows XP Professional rendszer kereskedelmi változatának aktiválási időszaka 30 nap. Ha a Windows XP rendszer próbaváltozatáról annak kereskedelmi változatára frissít, nem áll rendelkezésére további 30 nap az aktiváláshoz. Az aktiválási időszak az eredeti telepítés időpontjával indul. Az aktiválási időszak 30 napra bővül a kereskedelmi változatra való frissítéskor, azonban a kezdési időszak nem áll alaphelyzetbe a számítógép frissítésével.

További információ

Példák

Ha a tizennegyedik napon frissít a próbaváltozatról a kereskedelmi változatra, még 16 napja marad az aktiválásra. Mivel a kezdeti telepítési időpont óta 14 nap telt el, a 30 napból 14 napot levonva 16 nap marad.

Ha a harmincadik napon frissít a próbaváltozatról a kereskedelmi változatra, azonnali aktiválásra lesz szüksége: mivel 30 nap telt el a kezdeti telepítési időpont óta, a 30 napból 30 napot levonva 0 nap marad.

Ha a próbaváltozat aktiválási időszaka már véget ért, és még az aktiválás előtt szeretne a kereskedelmi változatra frissíteni, ezt három módon teheti meg.
  • A 120 nap eltelte előtt aktiválja, majd frissíti azt a Windows XP Professional kereskedelmi változatára.
  • Ha be van jelentkezve a számítógépre, és nem kívánja aktiválni a próbaváltozatot, a frissítési folyamat elindítható a Windows XP Professional kereskedelmi változatának CD-jéről a Setup.exe (vagy a Winnt32.exe) parancs futtatásával.
  • Ha nincs bejelentkezve a számítógépre, és nem az aktiválással kívánja kezdeni, elindíthatja a rendszert csökkentett módban, majd elindíthatja a frissítést a Windows XP Professional próbaváltozatára.
A termékaktiválásról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
302806 A Microsoft termékaktiválás (MPA) ismertetése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 306555 - Utolsó ellenőrzés: 2008. február 21. - Verziószám: 1.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbupgrade kbsetup KB306555
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com