Cum să optimizați localizarea unui controler de domeniu sau catalog global, care locuiește în afara de site-ul clientului

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 306602 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Domeniu controler de localizare mecanismul în Windows 2000 întotdeauna preferă un controler de domeniu, care locuiește în site-ul de client, care este în căutarea pentru un controler de domeniu. Acest lucru este realizat de un controler de domeniu care înregistrează site domeniu controler de localizare DNS SRV resurse înregistrările pentru site-ul în care controlerul de domeniu își are reședința.

În plus, un controler de domeniu poate înregistra evaluări domeniu controler de localizare DNS SRV resurse înregistrările pentru orice alte site-uri care nu con?ine un controler de domeniu în același rol la care site-ul de controlerul de domeniu este cel mai apropiat. Aceste roluri, includ un rol care găzduiește același domeniu, sau care este un catalog global). Acest mecanism asigură că clienti va localiza cel mai apropiat controler de domeniu în cazurile în care nici un domeniu controler este situat în site-ul clientului.

Pentru mai multe informații despre acest mecanism, se referă la Windows 2000 Server Resource Kit, cartea "Ghidul de sisteme distribuite", capitolul 3: "Nume de rezoluție în Active Directory."

În cazul în care toate controlerele de domeniu în același rol (care este, care sunt gazduieste același domeniu sau sunt în curs de cataloage globală) într-un anumit site deveni indisponibile, clientii care se află în același site nu va peste orice alt controler de domeniu în orice alt site fără optimizare.

Informații suplimentare

Următoarele informații descriu recomandat de configurare, care ar trebui să utilizați pentru a optimiza localizarea controlerii de domeniu sau cataloage de la nivel mondial, atunci când toate în domeniu cataloage controlere/globale, care deservesc un anumit site deveni indisponibile. "Sectiunea I" descrie configurarea topologii hub și a vorbit. "Sec?iunea II" descrie configurarea alte topologii.

Importante Acest secțiune, metodă sau activitate conține pași care vă spune cum să modificați registry. Cu toate acestea, grave probleme ar putea apărea dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași cu atenție. Pentru protecția adăugată, spate sus a registry-ului înainte de a modifica aceasta. Apoi, aveți posibilitatea să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restabilirea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum să face o copiere de rezervă și restabilirea registry-ului în Windows

Secțiunea I: Hub și a vorbit topologie

Recomandările în această secțiune se bazează pe presupunerea următoarele în topologia hub și a vorbit:

Este de preferat că dacă toate controlerele de domeniu și cataloage globală prin satelit de site-ul devine indisponibil, un client care este în căutarea pentru un controler de domeniu sau un catalog global în site-ul respectiv nu peste un controler de domeniu sau catalog global, care este într-un hub central și nu într-un alt site-ul prin satelit. Această soluție este potrivit pentru topologii care au un site hub singur sau mai multe huburi centrală pentru cazurile în care este irelevant pentru care centrul site-ul unui client de satelit nu reușește peste.

Pentru a realiza acest comportament, controlerele de domeniu și cataloage globale în birouri satelit ar trebui să înregistreze domeniu generic (non-site-ul-specifice) controler de localizare înregistrări DNS. Aceste înregistrări sunt înregistrate numai de către controlerele de domeniu și cataloage globale în hub-ul central. Atunci când clientii nu pot localiza controlerii de domeniu și cataloage la nivel mondial care servesc site-ul lor, ei încearcă pentru a localiza orice controlere de domeniu sau cataloage globale folosind aceste controler de domeniu generic (non-site-ul-specifice) LOCATORUL înregistrări DNS.

Următoarele înregistrări nu ar trebui să fie înregistrate de controlere de domeniu sau cataloage globale în site-uri prin satelit:
 • Windows controlerele de domeniu Server 2003
 • Controlerele de domeniu Windows 2000 cu pachet Service Pack 2 (SP2) sau ulterior instalat, sau cu o remediere rapidă, care este specificat în bază de cunoștințe articol 267855

Să configurați controlerii de domeniu sau cataloage globale nu să se înregistreze generice de înregistrări

Windows 2000

 1. Scrobeală registru redactor (Regedt32.exe).
 2. Localizați și apoi faceți clic pe următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netlogon\Parameters
 3. Pe Editare meniu, faceți clic pe Adauga valoare, și apoi se adaugă următoarea valoare de registry:
  Value nume: DnsAvoidRegisterRecords
  Tip de date: REG_MULTI_SZ

  Setați valoarea la Listă tabel de Mnemonicele introduceți delimitat, care sunt specificate în secțiunea de "Tabele de referință".
 4. Ieșire registru redactor.

Windows Server 2003

Pentru a configura controlerele de domeniu Windows Server 2003, utilizați Politică de grup "DC localizare înregistrările DNS de DCs" serviciul Net Logon. Pentru aceasta, specificați Listă tabel Mnemonicele delimitat prin care sunt specificate în secțiunea de "Tabele de referință".

Tabele de referință

Următoarele tabele conțin Mnemonicele, tipurile și proprietar de nume de domeniu controler de localizare înregistrările DNS care nu ar trebui să fie înregistrate de controlere de domeniu prin satelit și cataloage de la nivel mondial pentru a optimiza locul de controler de domeniu.

Înregistrările de controler specifice domeniului
Reduceți tabelulMăriți tabelul
MnemonicTipÎnregistrare DNS
LdapIpAddressADRIAN<DnsDomainName></DnsDomainName>
LDAPSRV_ldap._tcp.<DnsDomainName></DnsDomainName>
DcByGuidSRV_ldap._tcp.<DomainGuid>.domains._msdcs.<DnsForestName></DnsForestName></DomainGuid>
KDCSRV_KERBEROS._tcp.DC._msdcs.<DnsDomainName></DnsDomainName>
DCSRV_ldap._tcp.DC._msdcs.<DnsDomainName></DnsDomainName>
Rfc1510KdcSRV_KERBEROS._tcp.<DnsDomainName></DnsDomainName>
Rfc1510UdpKdcSRV_KERBEROS._udp.<DnsDomainName></DnsDomainName>
Rfc1510KpwdSRV_KPASSWD._tcp.<DnsDomainName></DnsDomainName>
Rfc1510UdpKpwdSRV_KPASSWD._udp.<DnsDomainName></DnsDomainName>
Înregistrări specifice Catalogul globale
Reduceți tabelulMăriți tabelul
MnemonicTipÎnregistrare DNS
GCSRV_ldap._tcp.gc._msdcs.<DnsForestName></DnsForestName>
GcIpAddressADRIANGC._msdcs.<DnsForestName></DnsForestName>
GenericGcSRV_GC._tcp.<DnsForestName></DnsForestName>
Pentru Listă tabel completă a înregistrărilor DNS domeniu controler de localizare, vedea Windows 2000 Server Resource Kit, cartea "Ghidul de sisteme distribuite", capitolul 3: "Nume de rezoluție în Active Directory." Pentru Listă tabel completă a înregistrărilor DNS domeniu controler de localizare, consultați articol din bază de cunoștințe Q267855 care se face referire în prezentul articol.

Secțiunea II: Alte topologii

Dacă în caz de nereu?ită la hub-uri centrală când controlerii de domeniu locale și globale cataloage indisponibilizarea nu satisface cerințele dumneavoastră, puteți utiliza următoarea configurație.

Dacă clienții (cum ar fi serverele care rula fermă de servere Microsoft Exchange) în site-ul nu peste controlerii de domeniu și cataloage globale în site-ul B, un administrator poate configura unele sau toate controlerele de domeniu și cataloage globale în site-ul B înregistrarea sitului înregistrările pentru site-ul A atunci când controlerii de domeniu și cataloage globale în site-ul A devenit indisponibil. Să vă asigurați-vă că acel domeniu controlere și cataloage globale la site-ul B sunt alese de către clienți în site-ul A numai în cazul în care controlerele de domeniu și cataloage globale de site A sunt nu sunt disponibile, controlerele de domeniu și cataloage globale în site-ul B, care acoperă A site-ului trebuie să vă înregistrați SRV înregistrări care conțin inferioară (mai mare în valoare absolută) prioritate.

Notă Stabilirea priorităților este aplicat la toate înregistrările SRV, care sunt înregistrate de un controler de domeniu. Prin urmare, administratorul trebuie să fie prudenți atunci când stabilesc o prioritate mai mică pentru a fi utilizate de un controler de domeniu deoarece controlerul de domeniu va înregistra o prioritate mai mică pentru site-specific-înregistrările, inclusiv pentru site-ul propriu.

Pentru a configura un controler de domeniu pentru a înregistra specifică înregistrările pentru un alt site

Windows 2000

 1. Scrobeală registru redactor (Regedt32.exe).
 2. Localizați și apoi faceți clic pe următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netlogon\Parameters
 3. Pe Editare meniu, faceți clic pe Adauga valoare, și apoi se adaugă următoarea valoare de registry:
  Value nume: SiteCoverage
  Tip de date: REG_MULTI_SZ

  Setați valoarea la Listă tabel de nume delimitat prin site-ul pentru care ar trebui să înregistreze controlerul de domeniu.
 4. Ieșire registru redactor.

Windows Server 2003

Pentru a configura controlerele de domeniu Windows Server 2003, utilizarea "Site-uri acoperite de la locator de controler de domeniu DNS SRV Records" serviciul Net Logon de Politică de grup. Pentru aceasta, specificați Listă tabel de nume delimitat prin site-ul pentru care ar trebui să înregistreze controlerul de domeniu.

Pentru a configura un Catalog Global pentru a înregistra specifică înregistrările pentru un alt site

Windows 2000

 1. Scrobeală registru redactor (Regedt32.exe).
 2. Localizați și apoi faceți clic pe următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netlogon\Parameters
 3. Pe Editare meniu, faceți clic pe Adauga valoare, și apoi se adaugă următoarea valoare de registry:
  Value nume: GcSiteCoverage
  Tip de date: REG_MULTI_SZ

  Setați valoarea la Listă tabel de nume delimitat prin site-ul pentru care ar trebui să înregistreze catalog global.
 4. Ieșire registru redactor.

Windows Server 2003

Utilizarea "Site-uri acoperite de la locator de catalog global DNS SRV Records" serviciul Net Logon Group Policy prin specificarea Listă tabel de transportul reveni delimitate site nume de sign-in pentru care ar trebui să se înregistreze catalog global.

Pentru a configura un controler de domeniu de înregistrare SRV Records cu prioritate special

Windows 2000

 1. Scrobeală registru redactor (Regedt32.exe).
 2. Localizați și apoi faceți clic pe următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netlogon\Parameters
 3. Pe Editare meniu, faceți clic pe Adauga valoare, și apoi se adaugă următoarea valoare de registry:
  Value nume: LdapSrvPriority
  Tip de date: REG_DWORD

  Setați valoarea la valoarea dorită de prioritate. Ieșire
 4. Ieșire registru redactor.

Windows Server 2003

Pentru a configura controlerele de domeniu Windows Server 2003, utilizați "prioritate în localizare de controler de domeniu DNS SRV Records" serviciul Net Logon Politică de grup.

Referințe

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
267855Probleme cu mai multe controlere de domeniu cu Active Director integrat DNS zone

Proprietă?i

ID articol: 306602 - Ultima examinare: 29 mai 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Server
Cuvinte cheie: 
kbenv kbhowto kbnetwork kbmt KB306602 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 306602

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com