ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Διαγραφή αρχείων από δίσκο CD-RW

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 306641 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR306641
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Εάν ο υπολογιστής σας είναι εξοπλισμένος με συσκευή εγγραφής CD που υποστηρίζει επανεγγράψιμους δίσκους CD (CD-RW), μπορείτε να διαγράψετε και στη συνέχεια να ξαναχρησιμοποιήσετε τον επανεγγράψιμο δίσκο. Αυτό το άρθρο εξηγεί τον τρόπο πραγματοποίησης αυτής της διαδικασίας.

Τρόπος διαγραφής αρχείων από δίσκο CD-RWΓια να διαγράψετε αρχεία από έναν επανεγγράψιμο δίσκο CD:
  1. Κάντε διπλό κλικ στο στοιχείο Ο Υπολογιστής μου (My Computer) στην επιφάνεια εργασίας σας.
  2. Στο παράθυρο Ο Υπολογιστής μου (My Computer), κάντε κλικ με το δεξιό κουμπί του ποντικιού στη μονάδα δίσκου εγγραφής CD και στη συνέχεια κάντε κλικ στην εντολή Άνοιγμα (Open). Τα Windows εμφανίζουν μια περιοχή προσωρινής αποθήκευσης όπου διατηρούνται τα αρχεία πριν να αντιγραφούν στο CD. Τα αρχεία ή οι φάκελοι που βρίσκονται στην περιοχή προσωρινής αποθήκευσης παρατίθενται στο πλαίσιο Αρχεία έτοιμα για εγγραφή στο CD (Files Ready to be Written to the CD).
  3. Στο παράθυρο Εργασίες εγγραφής CD (CD Writing Tasks), κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή αυτού του CD-RW (Erase this CD-RW). Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Καλώς ορίσατε στον "Oδηγό εγγραφής CD" (Welcome to the CD Writing Wizard). Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο (Next), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Γίνεται διαγραφή του CD (Erasing the CD) και η γραμμή προόδου εμφανίζει την πρόοδο της διαδικασίας.
  4. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα λάβετε ένα μήνυμα στην περιοχή ειδοποίησης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίσκο CD-RW.Σημείωση: Όλα τα CD δεν είναι δυνατόν να διαγραφούν. Εάν, για παράδειγμα, το CD που χρησιμοποιείτε δεν είναι δυνατόν να διαγραφεί, τότε η δυνατότητα αυτή δεν είναι διαθέσιμη.

Αντιμετώπιση προβλημάτωνΜπορείτε να διαγράψετε και να ξαναχρησιμοποιήσετε τους δίσκους CD-RW, ωστόσο οι δίσκοι ενδέχεται να μην αναπαράγονται σε άλλες συσκευές (όπως συσκευές αναπαραγωγής CD ήχου).

Για να επιλύσετε αυτό το θέμα, χρησιμοποιήστε τη συσκευή εγγραφής CD για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών σε δίσκους CD-R. Η εγγραφή σε αυτούς τους δίσκους είναι δυνατή μόνο για μία φορά, έχετε όμως τη δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων CD-R στις περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής CD και στις μονάδες CD-ROM.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306641 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2004 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster επανεγγράψιμος kbtool δίσκος διαγραφή kbsound cd αναπαραγωγή αποθήκευσης συσκευή περιοχή εγγραφής xp windowsxp προσωρινής KB306641

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com