Τρόπος εγγραφής δυαδικών αρχείων στο πρόγραμμα περιήγησης με ASP.NET και Visual C# .NET

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 306654 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα δημιουργεί ένα δείγμα σελίδας που δείχνει τον τρόπο ανάκτησης δυαδικά δεδομένα από ένα αρχείο και, στη συνέχεια, πώς να εγγράψει τα δεδομένα στο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιώντας ASP.NET και Visual C#. Παρόλο που αυτή η επίδειξη χρησιμοποιεί ένα αρχείο Adobe Acrobat (.pdf) (το οποίο συνήθως χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές εφαρμογών Web), μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν τη διαδικασία σε άλλες μορφές δυαδικών αρχείων.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

 • Microsoft .NET Framework
 • Microsoft Windows 2000 ή Windows XP
 • Microsoft Internet Information Server (IIS)

Δημιουργία μιας εφαρμογής Web του ASP.NET με Visual C#

Αυτή η ενότητα περιγράφει τον τρόπο δημιουργίας ενός νέου Web του ASP.NET εφαρμογής, που ονομάζεται BinaryDemo:
 1. Ανοίξτε το Microsoft Visual Studio .NET
 2. Από τοFILEμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤο έργο.
 3. underΤύποι έργουΚάντε κλικΤο Visual C# έργα. underΠρότυπαΚάντε κλικΕφαρμογή Web του ASP.NET.
 4. ΣτοNAMEπλαίσιο κειμένου, πληκτρολογήστεBinaryDemo. ΣτοΘέσηκείμενο, πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή. Εάν χρησιμοποιείτε τον τοπικό διακομιστή, αφήστε τη θέση ως http://localhost.

Προσθέστε το αρχείο PDF με το έργο

Για να ορίσετε το έργο σας, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε και να εκτελέσετε τον κώδικα τοΔημιουργήστε μια σελίδα ASPXενότητα για να ακολουθήσετε, πρέπει πρώτα να προσθέσετε ένα αρχείο Adobe Acrobat (.pdf) στο τρέχον έργο σας. Για να το κάνετε αυτό, στο Visual Studio .NET, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στην Εξερεύνηση των λύσεων, κάντε δεξιό κλικ στον κόμβο του έργου, κάντε κλικ στο κουμπίADD, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη υπάρχοντος στοιχείου.
 2. Αναζητήστε τη θέση ενός αρχείου .pdf στο σύστημά σας.
 3. Κάντε κλικ για να επισημάνετε το αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOpen.
 4. Στην Εξερεύνηση λύση Visual Studio .NET, κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίrename. Μετονομασία Acrobat.pdf που χρησιμοποιούνται στον κώδικα που ακολουθεί το όνομα του αρχείου .pdf, έτσι ώστε να ταιριάζει με το αρχείο.
Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένη η Adobe Acrobat Reader στον υπολογιστή-πελάτη από το οποίο προβάλλεται στη σελίδα .aspx, έτσι ώστε το πρόγραμμα περιήγησης σωστά μπορεί να διαβάζει και να αποδώσει τα δυαδικά δεδομένα. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Adobe Acrobat Reader από την ακόλουθη τοποθεσία της Adobe στο Web:
http://www.adobe.com/

Δημιουργία της σελίδας ASPX

 1. Για να προσθέσετε μια νέα σελίδα .aspx με όνομα BinaryData.aspx στο τρέχον έργο ως εξής:
  1. Στην Εξερεύνηση των λύσεων, κάντε δεξιό κλικ στον κόμβο του έργου, κάντε κλικ στο κουμπίADD, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη φόρμας Web.
  2. Ονομάστε τη σελίδα BinaryData.aspx και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOpen.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι ότι η σελίδα προστίθεται στο έργο στο ίδιο επίπεδο με το αρχείο .pdf που έχετε προσθέσει στην προηγούμενη ενότητα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή ο κώδικας χρησιμοποιεί τη σχετική διαδρομή για την αναφορά αρχικά το αρχείο .pdf.
 2. Στο πρόγραμμα επεξεργασίας, κάντε δεξιό κλικBinaryData.aspx, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροβολή κώδικα.
 3. Επισημάνετε τον ακόλουθο κώδικα, κάντε δεξιό κλικ τον κωδικό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑντιγραφή. ΣτοPage_LoadΚάντε κλικ στο συμβάν στη σελίδα τον κώδικα πίσω,ΕπικόλλησηΣτο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού για να επικολλήσετε τον κώδικα:
  private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
  	{
         //Set the appropriate ContentType.
  	  Response.ContentType = "Application/pdf";
         //Get the physical path to the file.
  	  string FilePath = MapPath("acrobat.pdf");
         //Write the file directly to the HTTP content output stream.
  	  Response.WriteFile(FilePath);
        Response.End();
  	}
  					
 4. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση όλων.
 5. Στο διακομιστήΔημιουργίαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΔημιουργία.
 6. Για να εκτελέσετε τον κώδικα, κάντε δεξιό κλικBinaryData.aspxστην Εξερεύνηση λύσης, και στη συνέχεια κάντε κλικΠροβολή σε πρόγραμμα περιήγησης. Εάν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο κουμπίOpenΓια να ανοίξει και να αποδώσει το αρχείο στο πρόγραμμα περιήγησης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον παραπάνω κώδικα για την υποστήριξη άλλων τύπων δυαδικών αρχείων, πρέπει να τροποποιήσετε την τιμή τουContentTypeσυμβολοσειρά ώστε να καθορίζει τη μορφή του κατάλληλου αρχείου. Η σύνταξη αυτής της ακολουθίας χαρακτήρων συνήθως μορφοποιείται ως "Τύπος/υποκατηγορία" όπου "Τύπος" είναι η Γενική κατηγορία περιεχομένου και "υποκατηγορία" είναι το συγκεκριμένο τύπο περιεχομένου. Για μια πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων τύπων περιεχομένου, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του προγράμματος περιήγησης Web ή την τρέχουσα προδιαγραφή HTTP. Η ακόλουθη λίστα περιγράφει μερικές κοινέςContentTypeΤιμές:
 • "κείμενο/HTML"
 • "εικόνα/GIF"
 • "εικόνα/JPEG"
 • "text/plain"
 • "Εφαρμογή/msword" (για αρχεία του Microsoft Word)
 • "Εφαρμογή/x-msexcel" (για το Microsoft Excel τα αρχεία)

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στα ακόλουθα θέματα της τεκμηρίωσης του .NET Framework κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK):
Η μέθοδος HttpResponse.WriteFile
http://MSDN.Microsoft.com/Library/Default.asp?URL=/Library/en-us/cpref/HTML/frlrfSystemWebHttpResponseClassWriteFileTopic.asp

Κλάση HttpResponse
http://MSDN.Microsoft.com/Library/Default.asp?URL=/Library/en-us/cpref/HTML/frlrfSystemWebHttpResponseClassTopic.asp

.NET framework SDK
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=9B3A2CA6-3647-4070-9F41-A333C6B9181D&displaylang=en

.NET framework Class Library
http://MSDN.Microsoft.com/Library/Default.asp?URL=/Library/en-us/cpref/HTML/cpref_start.asp
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ολοκλήρωσης αυτής της εργασίας χρησιμοποιώντας το Microsoft ενεργών σελίδων διακομιστή (ASP), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
276488Τρόπος χρήσης του αντικειμένου ADODB.Stream για αποστολή δυαδικών αρχείων στο πρόγραμμα περιήγησης μέσω του ASP
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306654 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft ASP.NET 1.1
 • Microsoft ASP.NET 1.0
 • Microsoft Visual C++ .NET 2003 Standard Edition
 • Microsoft Visual C# .NET 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowtomaster kbmt KB306654 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:306654

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com