Αναγν. άρθρου: 306759 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Microsoft τοποθεσία Web:Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αλλαγής της θύρας ακρόασης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για την.

Σημείωση Το απομακρυσμένο πελάτη σύνδεση επιφάνειας εργασίας για Mac υποστηρίζει μόνο τη θύρα 3389. 3389 είναι η προεπιλεγμένη θύρα.

Περισσότερες πληροφορίες


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας στα Microsoft Windows XP Professional, για να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από έναν άλλο απομακρυσμένο υπολογιστή.

Προειδοποίηση Η δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας των Microsoft Windows XP ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά εάν αλλάξετε τη θύρα ακρόασης.

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
307711Αρχείο πρόσκλησης για απομακρυσμένη βοήθεια δεν περιέχουν σωστό αριθμό θύρας


Για να μας αλλάξετε τη θύρα που ακροάται απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε το "Επιδιόρθωση μόνος μου"ενότητα.

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επιδιόρθωση κουμπί ή τη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση με το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα για την επιδιόρθωση του οδηγού.


Διορθώστε το πρόβλημα
Microsoft Fix it 50595


Σημειώσεις
 • Πληκτρολογήστε το νέο αριθμό θύρας ακέραιος μεταξύ 1025 και 65535 στο του PortNumber πλαίσιο κειμένου κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης κώδικα του διαλύματος. Βεβαιωθείτε ότι το νέο αριθμό θύρας δεν χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή.
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση, το διάλυμα σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επέλυσε το πρόβλημα;"ενότητα.Επιδιόρθωση μόνος μου

Για να αλλάξετε τη θύρα που ακούει απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer\WinStations\RDP-Tcp\PortNumber
 3. Από το Επεξεργασία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Δεκαδικών.
 4. Πληκτρολογήστε το νέο αριθμό θύρας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 6. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
Σημείωση Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε αυτόν τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, πρέπει να πληκτρολογήσετε τη νέα θύρα. Ίσως χρειαστεί να ορίσετε το τείχος προστασίας να επιτρέπει τον νέο αριθμό θύρας πριν να συνδεθείτε σε αυτόν τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τη σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.
304304 Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων του υπολογιστή-πελάτη απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για να συνδεθείτε με μια συγκεκριμένη θύρα κατά τη χρήση των Windows XP

Επέλυσε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν επιλυθεί το πρόβλημα, τελειώσατε με αυτή την ενότητα. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Για σχόλια ή για να αναφέρετε ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306759 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows Remote Desktop Connection για Macintosh
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbregistry kbsyssettings kbenv kbhowto kbnetwork kbfixme kbmsifixme kbmt KB306759 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:306759

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com