Tukityökalujen asentaminen Windows XP:n CD-levyltä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 306794 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu tunnuksella FI306794
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Tässä artikkelissa kuvataan Windows-tukityökalujen asentaminen Windows XP:n CD-levyltä.

Enemmän tietoa

Windows XP Professionalin ja Windows XP 64-Bit Editionin tukityökalut on tarkoitettu Microsoftin tukihenkilöstölle ja kokeneille käyttäjille tietokoneen ongelmien vianmääritystä ja korjaamista varten. Työkalujen kuvaukset löytyvät käytönaikaisesta Windows Support Tools -ohjeesta (Suptools.chm).

Windows XP Professionalin ja Windows XP 64-Bit Editionin tukityökalut voidaan asentaa vain tietokoneeseen, jonka käyttöjärjestelmä on Windows XP Professional tai Windows XP 64-Bit Edition. Windows XP Professionalin ja Windows XP 64-Bit Editionin tukityökaluja ei voi käyttää Microsoft Windows NT:n tai Microsoft Windows 2000:n tukityökalujen päivittämiseen Windows NT:ssä tai Windows 2000:ssa.

Suositellaan, että poistat kaikkien aiempien tukityökalujen asennuksen, mukaan lukien Microsoft Windows XP Professionalin ja Windows XP 64-Bit Editionin tukityökalujen beetaversiot, ennen tukityökalujen asennusohjelman suorittamista.

Tärkeää: Näitä työkaluja ei ole lokalisoitu, vaan ne on kirjoitettu ja testattu ainoastaan englanninkielisinä. Näiden työkalujen käyttäminen Microsoft Windows XP Professionalin tai Windows XP 64-Bit Editionin eri kieliversiossa ei välttämättä onnistu.

Voit asentaa Windows-tukityökalut seuraavasti:
  1. Aseta Windows XP:n CD-levy CD-asemaan.
  2. Kaksoisnapsauta Oma tietokone -kuvaketta, napsauta CD-asemaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Resurssienhallinta.
  3. Siirry Support\Tools-kansioon ja kaksoisnapsauta Setup.exe-tiedostoa.
  4. Valitse ohjatussa Windowsin tukitoiminnossa Next.
  5. Valitse End User License Agreement -käyttöoikeussopimuksessa I agree.
  6. Kirjoita nimesi ja organisaatiosi ja valitse Next.
  7. Valitse asennustyypiksi joko Typical tai Complete ja valitse Next.
  8. Tarkista asennussijainti ja valitse Install.
Windows-tukityökalut asennetaan vaiheessa 8 määritettyyn kansioon ja Windows Support Tools -kansio lisätään Käynnistä-valikon Ohjelmatiedostot-kansioon.

HUOMAUTUS: Laajempi versio tästä asiakirjasta on Windows XP:n CD-levyn kansiossa Support\Tools, ja sen nimi on Readme.htm.

Ohjelmatiedostot\Support Tools -kansiossa olevalle ohjelmistolle ei tarjota tukea minkään tavallisen Microsoft-tukiohjelman tai -palvelun kautta. Voit kuitenkin ilmoittaa ongelmista ja ohjelmavirheistä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen stinput@microsoft.com. Microsoft käsittelee tällä tavalla ilmoitettuja ongelmia ja virheitä harkintansa mukaan, eikä vastausta taata.

Ohjelmisto (mukaan lukien sen käyttöohjeet ja kaikki tulostetut tai online-muodossa olevat ohjeet) annetaan käyttöön SELLAISENAAN ilman minkäänlaista takuuta. Microsoft ei anna minkäänlaista takuuta, mukaan lukien ilman rajoituksia myyntiin liittyvä takuu tai sopivuus johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Tämän ohjelmiston ja sen ohjeiden käyttö tapahtuu kokonaan omalla vastuullasi.

Missään tapauksessa Microsoft, sen ohjelmiston tai ohjeiden tekijät tai kukaan ohjelmiston valmistuksen, tuotannon tai jakelun kanssa tekemisissä oleva työntekijä, ei ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien ilman rajoituksia vahingot tai liikevoiton menetykset, liiketoiminnan keskeytyminen, liiketoimintaan liittyvien tietojen menettäminen tai muu rahallinen menetys), joka johtuu tuotteen tai sen ohjeiden käytöstä tai käyttämättömyydestä, vaikka Microsoftille olisi ilmoitettu vahinkojen tapahtumisen mahdollisuudesta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 306794 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2007 - Versio: 1.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Hakusanat: 
kbinfo kbtool kbenv KB306794

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com