Computer reageert niet meer nadat u een upgrade van Windows 98 of Windows Me naar Windows XP uitvoert

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 307119 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een upgrade naar Microsoft Windows XP vanaf Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Tweede editie of Microsoft Windows Millennium Edition (ME), lijkt de computer niet meer reageert (vastloopt) rechts nadat u een wacht woord en sluiten van het dialoog venster wacht woord maken. Bovendien mag u alleen een blauwe achtergrond op het scherm zien.

Als u op ALT + TAB om te schakelen tussen deWindows-aanmeldingscherm en hetWelkom bij Windowsscherm, het scherm kan niet worden gewijzigd, afhankelijk van welke scherm u overschakelt.

Oplossing

Dit probleem wilt omzeilen, drukt u op ENTER om door te gaan of de computer uitschakelen en opnieuw te starten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 307119 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbpending kbprb kbsetup kbmt KB307119 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:307119

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com