Elérhető az Outlook Express 6-os verziója

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 307295 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A Microsoft Outlook és a Microsoft Outlook Express levelezőprogram közötti különbségekről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
257824 OL2000: Klnbsgek az Outlook s az Outlook Express kztt
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk ismerteti az Outlook Express 6 alkalmazás változásait és továbbfejlesztett szolgáltatásait, valamint az Outlook Express 6 letöltésének módját.

További információ

Az Outlook Express 6 a Microsoft Internet Explorer 6 összetevőjeként telepíthető. Az Internet Explorer 6 Microsoft Windows 98 vagy Microsoft Windows NT 4.0 Service Pack 6a (SP6a) operációs rendszert, illetve ezek újabb verzióját futtató számítógépekre telepíthető. Az Internet Explorer 6 a böngésző korábbi verzióinak frissítéseként is telepíthető. Az Internet Explorer 6 telepítéséről a Microsoft következő webhelyén talál információt:
http://www.microsoft.com/windows/ie
Az Internet Explorer 6 böngészőről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
293513 Az Internet Explorer 6 elérhetősége és ismertetése

Az Outlook Express 6 vírusvédelmi szolgáltatásai

Az Outlook Express 6 számos olyan új szolgáltatást tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak az e-mailben terjedő vírusokkal szemben. További információt ezekről a szolgáltatásokról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
291387 Az Outlook Express 6 vírusvédelmi szolgáltatásainak használata

Általános telepítési információk

Az Outlook Express 6 az Internet Explorer 6 összetevőjeként telepíthető. A rendszerkövetelményekről, az ismert problémákról, valamint az Internet Explorer 6 telepítési módjáról a böngésző telepítési mappájában található Readme.txt fájlban olvashat. Az alábbi információk csak az Internet Explorer 5, 5.01 és 5.5-ös verzióihoz képest új vagy módosított viselkedéssel foglalkoznak.

A Microsoft Windows 2000 rendszerhez készült telepítő tartalmazza az Outlook Express 6 alkalmazást

2001 márciusától nem használható a Szokásos és Teljes telepítési mód a Windows 2000 operációs rendszerhez. Az Internet Explorer 6 böngészővel a fájlok legalapvetőbb köre telepítődik; ide tartozik az Internet Explorer 6 böngésző, a parancsfájl-támogatás és az Outlook Express 6.

A telepítés nem támogatott Windows 95 rendszerben

Az Internet Explorer 6 nem telepíthető Microsoft Windows 95 operációs rendszert futtató számítógépekre. A böngésző telepítéséhez Windows 98 vagy Windows NT 4.0 SP6a rendszer, illetve ezek újabb verziója szükséges.

Windows NT 4.0 rendszerben az SP6a szervizcsomag szükséges a telepítéshez

Ha az Internet Explorer 6 böngészőt Windows NT 4.0 rendszerű számítógépre próbálja telepíteni, a következő hibaüzenet jelenhet meg:
A Windows Update: Internet Explorer és Internetes eszközök csak az NT4 Service Pack 6a (vagy annál frissebb verzió) telepítése után folytatódik.
Az Internet Explorer 6 böngésző telepítéséhez Windows NT 4.0 SP6a szükséges. A legfrissebb Windows NT 4.0 szervizcsomag beszerzéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
152734 A Windows NT 4.0 rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Az erős titkosítás támogatása

Ha Windows 98, Windows 98 Second Edition vagy Windows NT 4.0 rendszerű számítógépen Internet Explorer 5.01 vagy régebbi böngészőt futtat, az Internet Explorer 6 telepítése során a számítógép 128 bites titkosítás használatára frissül. Ha a számítógépen Windows 2000 fut, az Internet Explorer 6 telepítése nem módosítja a számítógép titkosítási szintjét. A Windows 2000 rendszer az eredeti telepítési adathordozón és a Microsoft Windows Update webhelyen is elérhető erős titkosítási csomaggal (High Encryption Pack) frissíthető. A Windows Me operációs rendszert futtató számítógépek már 128 bites titkosítás használnak.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 307295 - Utolsó ellenőrzés: 2006. október 11. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook Express 6.0
  • Microsoft Outlook Express 6.0
  • Microsoft Outlook Express 6.0 a következő platformokon
    • Microsoft Windows Millennium Edition
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbinfo KB307295
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com