Το αναγνωριστικό προϊόντος της Άδειας Χρήσης βάσει ποσότητας αποκαλύπτεται κατά την εκτέλεση του οδηγού μίνι εγκατάστασης του Sysprep.exe

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 307316 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σημαντικό: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τροποποίηση του μητρώου. Πριν να τροποποιήσετε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την εκτέλεση του Οδηγού Μίνι-Εγκατάσταση (που είναι δέσμης ενεργειών μέσω του εργαλείου Sysprep.exe), εμφανίζεται το Αναγνωριστικό προϊόντος άδειας χρήσης τόμου για περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το Windows XP Service Pack 1 ή Windows XP Service Pack 1a.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΠρέπει να κάνετε την αρχική εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, πριν να εκτελέσετε το Sysprep από μια προέλευση εγκατάστασης ενοποιημένο με τα Windows XP Service Pack 1. Εγκατάσταση του service pack μόνο δεν θα εμποδίσει το Αναγνωριστικό προϊόντος άδειας χρήσης τόμου που εμφανίζεται.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP
Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να προεγκαταστήσετε, να προσαρμόσετε και να αναπτύξετε το service pack, κάντε λήψη του αρχείου Deploy.cab, το οποίο είναι ένα συμπιεσμένο αρχείο που περιέχει μια συλλογή από εργαλεία και βρίσκεται στο φάκελο \Support\Tools στο CD του SP1. Για πληροφορίες σχετικά με τα εργαλεία ανάπτυξης, ανατρέξτε στη Βοήθεια του αρχείου "Οδηγός του χρήστη εργαλεία εταιρικής ανάπτυξης των Microsoft Windows" (Deploy.chm), που περιλαμβάνεται στο αρχείο Deploy.cab.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να κάνετε την intial εγκατάσταση του ειδώλου sysprep από τα Windows XP SP1 μοιράζονται ενοποιημένης εγκατάστασης. Απλά δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τα Windows XP Service Pack 1 για την εικόνα πριν από την εκτέλεση του sysprep.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 307316 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbsetup kbui kbwinxpsp1fix kbmt KB307316 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:307316

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com