Volume License product-ID is gebleken tijdens de wizard Sysprep Mini-Setup

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 307316 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BELANGRIJK: Dit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Voordat u het register wijzigen, zorg ervoor dat u back-up en zorg ervoor dat u begrijpen hoe u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over de back-up, herstellen, en bewerken van het register, klikt u op de volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer de wizard Mini-Setup (die is uitgeschakeld door de Sysprep exe) wordt uitgevoerd, wordt de product code van volume licentie weer gegeven voor ongeveer 5 seconden.

Oplossing

U lost dit probleem op te halen Windows XP Service Pack 1 of Windows XP Service Pack 1a.

OpmerkingU de eerste installatie van het besturings systeem voordat u moet doen Als u Sysprep vanaf een Windows XP Service Pack 1 geïntegreerd installatiebron. Het servicepack installeren zichzelf niet verhinderen dat het product van volume licentie De ID wordt weer gegeven.Voor meer informatie over het verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP, klikt u op het artikel volgende nummer het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen
Voor meer informatie over het vooraf installeren, aanpassen, en het servicepack installeert, het Deploy. cab-bestand een gecomprimeerd is bestand bevat een verzameling hulp programma's en bevindt zich in de \Support\Tools. map op de cd-rom van SP1. Zie de Help voor meer informatie over de implementatie hulp middelen het bestand 'Microsoft Windows Corporate Deployment Tools User's Guide' (Deploy. chm) die is opgenomen in Deploy. cab.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.

Meer informatie

In om dit probleem u moet doen als uw oorspronkelijke installatie van uw sysprep afbeelding van een geïntegreerde installatie share van Windows XP SP1. U kunt niet alleen Windows XP Service Pack 1 toepassen op de afbeelding voordat u sysprep uitvoert.

Eigenschappen

Artikel ID: 307316 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbsetup kbui kbWinXPsp1fix kbmt KB307316 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:307316

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com