Πώς να δημιουργήσετε ένα πακέτο εγκατάστασης χρησιμοποιώντας το Visual Studio.NET

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 307353 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα εξηγεί τον τρόπο δημιουργίας ενός πακέτου εγκατάστασης στο Visual Studio.Περιβάλλον ΚΑΘΑΡΉΣ ανάπτυξης. Αυτό το άρθρο εξηγεί επίσης τους διάφορους τύπους σχεδίων εγκατάστασης και τον τρόπο περιλαμβάνουν αρχεία ή εξαρτήσεις στο πρόγραμμα εγκατάστασης σας.

Τύποι έργα ανάπτυξης

Υπάρχουν πέντε τύποι έργα ανάπτυξης: συγχώνευση έργου λειτουργική μονάδα, έργο εγκατάστασης, έργο Web εγκατάστασης και Cab έργου. Ο Οδηγός εγκατάστασης παρέχονται για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία δημιουργίας έργα ανάπτυξης. Ακολουθούν οδηγίες για να επιλέξετε το σωστό τύπο ανάπτυξης έργου για το έργο σας.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Τύπος έργουΣκοπός
Συγχώνευση έργου λειτουργική μονάδα (.msm)Στοιχεία του πακέτου που μπορεί να είναι κοινόχρηστο από πολλές εφαρμογές
Το πρόγραμμα Εγκατάστασης (.msi)-έργοΔημιουργεί ένα πρόγραμμα εγκατάστασης για μια εφαρμογή που βασίζεται στα Windows
Έργο Web εγκατάστασης (.msi)Δημιουργεί ένα πρόγραμμα εγκατάστασης για μια εφαρμογή Web
Cab έργου (.cab)Δημιουργεί μια αρχειοθήκη για να κάνετε λήψη ενός προγράμματος περιήγησης παλαιού τύπου
Οδηγός εγκατάστασης (.msi)Σας βοηθά να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία ενός έργα ανάπτυξης που αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτό τον πίνακα

Έργα λειτουργική μονάδα συγχώνευσης επιτρέπουν πακέτο αρχεία ή στοιχεία σε μια μεμονωμένη λειτουργική μονάδα για τη διευκόλυνση της κοινής χρήσης. Τα αρχεία .msm που προκύπτουν μπορεί να συμπεριληφθεί σε άλλο έργο ανάπτυξης αλλά δεν μπορεί να αναπτυχθεί στο δικό τους.

Η διάκριση μεταξύ έργων εγκατάσταση και Παραμετροποίηση Web αφορά τη θέση στην οποία θα αναπτυχθεί το πρόγραμμα εγκατάστασης:
 • Για ένα έργο του προγράμματος εγκατάστασης, το πρόγραμμα εγκατάστασης εγκαθιστά αρχεία σε έναν κατάλογο αρχεία προγραμμάτων σε έναν υπολογιστή προορισμού.
 • Για ένα έργο Web εγκατάστασης, το πρόγραμμα εγκατάστασης εγκαθιστά αρχεία σε έναν κατάλογο εικονικής ρίζας σε ένα διακομιστή Web.
Cab έργα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα αρχείο .cab, στοιχεία ActiveX πακέτου που μπορεί να ληφθεί από ένα διακομιστή Web σε ένα πρόγραμμα περιήγησης Web.

Τρόπος δημιουργίας ενός πακέτου εγκατάστασης

 1. Ξεκινήστε ένα νέο έργο κάνοντας ένα από τα εξής:
  • Από το Το αρχείο μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Έργο.

   - ή -
  • Εάν έχετε ένα έργο που θέλετε να δημιουργήσετε ένα πακέτο εγκατάστασης για το άνοιγμα, κάντε δεξιό κλικ Λύση MyProject (όπου το όνομα του έργου σας είναι MyProject) στην Εξερεύνηση λύση, σημείο Προσθήκη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Νέο έργο.
 2. Με το Νέο έργο στο παράθυρο διαλόγου επιλογή Το πρόγραμμα εγκατάστασης και έργα ανάπτυξης στο τμήμα παραθύρου τύπος έργου και στη συνέχεια επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης που θέλετε στο παράθυρο πρότυπα.

  Προστίθεται το project Explorer λύση, και στη συνέχεια το Πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων συστήματος ανοίγει.
 3. Με το Ιδιότητες στο παράθυρο διαλόγου, επιλέξτε το Όνομα_προϊόντος η ιδιότητα και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα του προϊόντος σας.

Πώς να προσθέσετε αρχεία στο πακέτο εγκατάστασης

 1. Με το Πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων συστήματος, επιλέξτε το Στο φάκελο εφαρμογής κόμβος.
 2. Κάντε δεξιό κλικ του Εφαρμογή το φάκελο, και στη συνέχεια το Ενέργεια μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, Το αρχείο. Με το Προσθήκη αρχείων στο παράθυρο διαλόγου Αναζήτηση, για να επιλέξετε όλα τα αρχεία που χρειάζεστε για να προσθέσετε στην εφαρμογή σας.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν έχετε ήδη μια εφαρμογή έργου στη λύση σας, μπορείτε να προσθέσετε το έργο εξόδους επιλέγοντας Οι εκροές έργου αντί για Το αρχείο.
 3. Για να προσθέσετε μια υπάρχουσα λειτουργική μονάδα συγχώνευσης του πακέτου προγράμματος Εγκατάστασης (αυτό δεν είναι δυνατό για ένα έργο Cab), κάντε δεξιό κλικ στο όνομα του πακέτου εγκατάστασης στον Explorer λύση. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Λειτουργική μονάδα συγχώνευσης. Με το Προσθήκη λειτουργικών μονάδων στο παράθυρο διαλόγου Αναζήτηση, για να επιλέξετε τις λειτουργικές μονάδες συγχώνευσης που θέλετε να προσθέσετε στην εφαρμογή σας.

Αναφορές

Για να προσθέσετε μια συντόμευση στο έργο σας, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
307358 Πώς να δημιουργήσετε συντομεύσεις για ένα.Το project ΚΑΘΑΡΉΣ ανάπτυξης
Για να εξασφαλίσετε ότι τα αρχεία σας είναι καταχωρημένα σωστά κατά την εγκατάστασή τους, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
307367 Πώς να καταχωρήσετε αντικείμενα COM στο Visual Studio.NET

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 307353 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Developer
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Academic Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Developer
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Academic Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdeployment kbhowtomaster kbinfo kbmt KB307353 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:307353

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com