Services worden vertraagd of niet gestart met het Windows XP Multilingual User Interface Pack is geïnstalleerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 307419 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u zich aanmeldt bij een computer waarop Windows wordt uitgevoerd XP Multilingual User Interface Pack, een van de volgende symptomen optreden:
 • Meer dan vijf minuten voor het aanmeldingsproces duurt voltooien.
 • Elke service die wordt uitgevoerd in de lokale beheerder of Systeemcontext wordt niet gestart of bij het starten wordt uitgesteld.
Het probleem doet zich voor op computers met Windows XP Multilingual User Interface Pack is geïnstalleerd en die het gebruik van talen waarin de naam van de Administrator-account is omgezet. De taal versies beïnvloed omvatten:
 • Fins
 • Frans
 • Hongaars
 • Portugees (Brazilië en Portugal)
 • Russisch
 • Spaans
 • Zweeds
Andere taal versies, met inbegrip van Oost-Aziatische talen (Japans, Koreaans, vereenvoudigd Chinees en traditioneel Chinees), zijn beïnvloed.

Oorzaak

Wanneer een teken naamreeks onder de S-1-5-19 in Userenv. dll wordt geladen of S-1-5-20 gebruikerscontext Userenv verkrijgt de Engelse teken reeks omdat de gebruiker interface taalinstelling is Engels voor die accounts. Later, wanneer deGetUserNameExde functie wordt aangeroepen, wordt een omgezette naam teken reeks wanneer de taal van de gebruikers interface van de standaard gebruiker is overgeschakeld naar iets anders dan Engels. Dus is de naam vergelijking niet geslaagd.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente service Pack voor Windows XP. Klik op het volgende artikel voor meer informatie nummer naar het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze correctie heeft de bestands ken merken (of hoger) die in de volgende tabel worden weer gegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weer gegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om de het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruik deTijd Zonetabblad in het onderdeel datum en tijd in het Configuratie scherm.
  Date     Time  Version   Size   File name Service pack level
  -----------------------------------------------------------------------
  11-Sep-2001 16:39 5.1.2600.11 120,320 Intl.cpl  none
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 307419 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbshell kbwinxpsp1fix kbmt KB307419 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:307419

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com