Το στοιχείο που κλήθηκε μπορεί να μην αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα-πελάτης επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο έκανε κλήση με ψηφία

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 307527 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ένα πρόγραμμα-πελάτη επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο που χρησιμοποιεί στη ζώνη συχνοτήτων διπλής MultiFrequency τόνο (DTMF) με έναν κωδικοποιητή G.723.1 μπορεί να έχετε προβλήματα με την κλήση αναγνωρίσιμο ψηφία εξαιτίας τόνο κακής ποιότητας.

Το ζήτημα είναι πιο πιθανό να προκύψει κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου κλήσης όταν πραγματοποιεί έναν υπολογιστή για την τηλεφωνική κλήση. Συνήθως αυτό απαιτείται από μονάδες αλληλεπίδρασης απόκρισης φωνής (IVR) που κλήθηκε που ζητούν ψηφία, όπως εκείνες που χρησιμοποιούνται για προπληρωμένες τηλεφωνικές κάρτες, υπηρεσίες δέσμευση και ούτω καθεξής. Μια σειρά ψηφίων που καλείτε, τα οποία περιέχουν τα μηδενικά (0) μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε παραμόρφωση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size  File name
  ---------------------------------------------------
  03-Oct-2001 09:50 5.1.2600.15 829,440 Dxmrtp.dll
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

DTMF είναι επίσης γνωστή ως "κουμπί" ή "τονικό" κλήση.

Προγράμματα υπολογιστή-πελάτη επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο να πραγματοποιήσετε κλήσεις ήχου και βίντεο καθώς και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Η προδιαγραφή G.723.1 ένωσης διεθνούς τηλεπικοινωνιών (ITU) είναι μια τεχνολογία συμπίεσης τυπικό που υλοποιείται με κωδικοποιητές ήχου για διάσκεψη με βίντεο πραγματικού χρόνου και τηλεφωνίας μέσω τυπικών τηλεφωνικών γραμμών.

Στη ζώνη DTMF τόνων αποστέλλονται ως κωδικοποιημένο σημάτων ήχου, αντί να εκτός εύρους (δείτε την αίτηση για σχόλια 1889) ειδικά τα πακέτα DTMF Real-time Transport Protocol (RTP).

Εφαρμόστε την παρακάτω Request for Comments (RFC):
RFC 1889 RTP: Ένα πρωτόκολλο μεταφοράς για εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο
RFC 2833 RTP φορτίου για DTMF ψηφίων, τόνων τηλεφωνίας και τηλεφωνίας σημάτων
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα RFC, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
185262Τρόπος απόκτησης των αιτήσεων για έγγραφα σχόλια από το Internet

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 307527 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix kbmt KB307527 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:307527

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com