Πώς μπορώ να ρυθμίσετε το Outlook, για να διαβάσετε μηνύματα μη-ψηφιακή υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μη κρυπτογραφημένο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως απλό κείμενο στο Office XP SP1;

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 307594 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Outlook ώστε να διαβάζει όλα τα μηνύματα μη-ψηφιακή υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μη κρυπτογραφημένο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή απλού κειμένου. Αυτή η δυνατότητα έχει προστεθεί στο Outlook 2002 στο Microsoft Office XP Service Pack 1 (SP1). Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει, επίσης, οι διαχειριστές συστήματος μπορούν να ρυθμίσουν τις πολιτικές που απαιτούν από τους χρήστες για να διαβάσετε όλα τα μηνύματα μη-ψηφιακή υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μη κρυπτογραφημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μηνύματα μόνο σε απλό κείμενο.

ΣημείωσηΨηφιακά υπογεγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν επηρεάζονται από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση και δεν μπορεί να αλλάξει από μια πολιτική του συστήματος. Ψηφιακά υπογεγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνεται ανάγνωση στην αρχική τους μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
307841 Τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack του Office XP

Αυτόματη επίλυση

Για να προσθέσετε αυτόματα αυτήν τη δυνατότητα, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεσηστο το <b00> </b00>λήψη αρχείουδιαλόγου πλαίσιο και ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50168
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αυτόματη επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Για να ελέγξετε εάν η αυτόματη επίλυση θα προστεθεί η δυνατότητα, μεταβείτε το "Προσθήκης της δυνατότητας;".

Μη αυτόματη επίλυση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Ανάγνωση ως απλού κειμένου", ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 2. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστε regedit.
 3. Εντοπίστε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\Mail
 4. Στο μενού Επεξεργασία , επιλέξτε Δημιουργίακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Τιμή DWord.
 5. Με τη νέα τιμή Dword που επιλέξατε, πληκτρολογήστεReadAsPlain.
 6. Κάντε διπλό κλικ στη νέα τιμή, για να το ανοίξετε.
 7. Στο πλαίσιο " Δεδομένα τιμής ", πληκτρολογήστε 1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές.
 8. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
Σημείωση Όταν μπορείτε να μέσω προγραμματισμού με υπάρχοντα μηνύματα, εάν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα "Ανάγνωση ως απλού κειμένου", η ιδιότητα μορφή BodyFormat επιστρέφει την τιμή olFormatPlain. Όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα "Ανάγνωση ως απλού κειμένου", αυτή η τιμή δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό ισχύει ακόμη και αν η Βοήθεια αναφέρει ότι η ιδιότητα BodyFormat είναι ανάγνωσης/εγγραφής. Εάν προσπαθήσετε να ορίσετε την ιδιότητα BodyFormat σε οποιαδήποτε άλλη τιμή, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Σφάλμα 80070057 "δεν ολοκλήρωσε τη λειτουργία. Μία ή περισσότερες τιμές παραμέτρων δεν είναι έγκυρη."
Μετά την ενεργοποίηση της δυνατότητας "Ανάγνωση ως απλού κειμένου", οι χρήστες θα παρατηρήσουν τις ακόλουθες αλλαγές:
 • Οι αλλαγές εφαρμόζονται στο παράθυρο προεπισκόπησης και openmessages.
 • Οι εικόνες γίνονται συνημμένα για να αποφευχθεί.
 • Το μοντέλο αντικειμένου (λύσεις προσαρμοσμένου κώδικα) ενδέχεται να behaveunpredictably, επειδή το μήνυμα είναι ακόμα σε μορφή εμπλουτισμένου κειμένου ή HTML στο χώρο αποθήκευσης του themail.
 • Μηνύματα με ψηφιακή υπογραφή δεν επηρεάζονται.

Προσθήκης της δυνατότητας;

Ελέγξτε εάν η δυνατότητα προστέθηκε. Εάν η δυνατότητα έχει προστεθεί. Έχετε ολοκληρώσει με αυτό το άρθρο. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 307594 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme kbformat kbemail kbconfig kbfunctions kbbug kbfix kbofficexppresp1fix kbofficexpsp1fix kbmt KB307594 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 307594

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com