ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Προσθήκη και κατάργηση ονόματα στο βιβλίο διευθύνσεων των Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 307730 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το βιβλίο διευθύνσεων παρέχει ένα εύκολο σημείο να αποθηκεύετε τις πληροφορίες επαφής σας για εύκολη ανάκτηση από προγράμματα όπως το Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Microsoft Internet Explorer, το Microsoft NetMeeting και Microsoft τηλεφωνικό σύστημα. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο προσθήκη, κατάργηση και οργάνωση ονόματα και πληροφορίες στο βιβλίο διευθύνσεων των Windows XP.

Άνοιγμα του βιβλίου διευθύνσεων από τα προγράμματα των Windows XP

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Εξαρτήματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Βιβλίο διευθύνσεων.

Ανοίξτε το βιβλίο διευθύνσεων από το Outlook ή το Outlook Express

 1. Ξεκινήστε το Outlook ή το Outlook Express.
 2. Πατήστε CTRL + SHIFT + B, ή από το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Βιβλίο διευθύνσεων.

Μη αυτόματη προσθήκη ονομάτων στο βιβλίο διευθύνσεων

 1. Στο βιβλίο διευθύνσεων, κάντε κλικ στο φάκελο στον οποίο θέλετε να προσθέσετε μια επαφή.
 2. Από το Βιβλίο διευθύνσεων γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία επαφής.
 3. Από το Όνομα καρτέλα, πληκτρολογήστε τουλάχιστον το όνομα και το επώνυμο της επαφής. Αυτό είναι το εμφανιζόμενο όνομα. Εάν πληκτρολογήσετε ένα όνομα, μεσαίο όνομα ή επώνυμο, το όνομα εμφανίζεται αυτόματα στο του Εμφάνιση πλαίσιο.
 4. Μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα, πληκτρολογώντας ένα διαφορετικό όνομα ή επιλέγοντάς το από την αναπτυσσόμενη λίστα. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει παραλλαγές το πρώτο όνομα, μεσαίο όνομα και επώνυμο, καθώς και οτιδήποτε που πληκτρολογήσατε στο του Ψευδώνυμο πλαίσιο, ή Εταιρεία πλαίσιο για την Επαγγελματική στην καρτέλα.
 5. Προσθέστε επιπλέον πληροφορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε σε άλλες καρτέλες.
 6. Όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη των πληροφοριών, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Προσθέστε το όνομα του αποστολέα από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο βιβλίο διευθύνσεων

 • Στο μήνυμα που προβάλλετε ή απάντηση, κάντε δεξιό κλικ στο όνομα του ατόμου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεων. - ή -

 • Στη λίστα μηνυμάτων των εισερχομένων σας ή σε άλλο φάκελο αλληλογραφίας, κάντε δεξιό κλικ σε ένα μήνυμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη αποστολέα στο βιβλίο διευθύνσεων.

Προσθήκη αυτόματα το όνομα του αποστολέα από ένα μήνυμα απόκρισης στο βιβλίο διευθύνσεων

Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα το όνομα του αποστολέα στο βιβλίο διευθύνσεών σας.
 1. Στο Outlook ή το Outlook Express, από το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές.
 2. Από το Αποστολή καρτέλα, κάντε κλικ στο Αυτόματη προσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεων όταν γίνεται απάντηση.

Προσθήκη επαγγελματικής κάρτας vCard πληροφορίες στο βιβλίο διευθύνσεων

 1. Στο βιβλίο διευθύνσεων από το Το αρχείο μενού, σημείο Εισαγωγή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επαγγελματική κάρτα (vCard).
 2. Εντοπίστε το αρχείο επαγγελματικής κάρτας στον υπολογιστή σας ή μια μονάδα δίσκου δικτύου, επιλέξτε το αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.
Όταν η επαγγελματική κάρτα στο βιβλίο διευθύνσεών σας, ανοίγει ένα πλαίσιο διαλόγου στο οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε ή να προσθέσετε τις πληροφορίες επαφής.

Κατάργηση ονομάτων από το βιβλίο διευθύνσεων

Για να διαγράψετε μια επαφή από το βιβλίο διευθύνσεων, κάντε κλικ στην επαφή που θέλετε να διαγράψετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή στη γραμμή εργαλείων. Το όνομα της επαφής καταργούνται επίσης από ομάδες που βρίσκεται στο.

Οργανώστε τα ονόματα στο βιβλίο διευθύνσεων

Όταν έχετε ένα μεγάλο βιβλίο διευθύνσεων, μπορείτε να την οργανώσετε με διάφορους τρόπους για να διευκολύνουν την ανάκτηση επαφές και ομάδες:
 • Για να ταξινομήσετε τις επαφές με το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου, κάντε κλικ στην κατάλληλη επικεφαλίδα στήλης πάνω από τη λίστα.
 • Για να αλλάξετε τις στήλες μεταξύ αύξουσα σειρά και φθίνουσα σειρά ταξινόμησης, κάντε κλικ στην επικεφαλίδα της στήλης.
 • Για να αλλάξετε τη σειρά των στηλών, λειτουργία χρησιμοποιήστε μια μεταφορά και απόθεση για να μετακινήσετε την επικεφαλίδα της στήλης προς τα αριστερά ή δεξιά μέχρι να βρίσκεται εκεί που θέλετε.

ΑΝΑΦΟΡΈΣ

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
308668 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Διαχείριση ομάδων στο βιβλίο διευθύνσεων των Windows XP
308670 ΤΡΌΠΟΣ: Εισαγωγή των επαφών στο βιβλίο διευθύνσεων XP των Windows
308665 ΤΡΌΠΟΣ: Βιβλίο εξαγωγής ονομάτων από τη διεύθυνση σας των Windows XP σε άλλο πρόγραμμα

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 307730 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB307730 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:307730

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com