A Windows XP 1394-kapcsolatának ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 307736 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk a Windows XP 1394-kapcsolatát ismerteti.

További információ

A Windows XP támogatja az IEEE 1394 buszon keresztüli IP alapú hálózatokat. A kapcsolat „1394-kapcsolat” néven szerepel a Hálózati kapcsolatok mappában. Az IEEE 1394 szabványú kapcsolat feletti IP alapú hálózat nem igényel hálózati kártyát, de csak más 1394 interfészekhez kapcsolódhat, közvetlenül nem csatlakoztathat IEEE 1394 kábelt Ethernet hubhoz.

A Windows XP rendszerben szükség van egy OHCI IEEE 1394 interfészre az 1394 szabványú porton keresztüli IP használatához. Az 1394 interfész telepítése után a Windows XP létrehoz egy 1394-kapcsolatot a Hálózati kapcsolatok mappában. A TCP/IP beállításokat ezen kapcsolat tulajdonságain keresztül módosíthatja. Amennyiben az 1394-en keresztüli IP támogatás használatával kíván hálózatot létrehozni, kapcsoljon össze kettő Windows XP rendszerű számítógépet egy 1394 kábel segítségével. Amíg ez a kapcsolat fennáll, a Ipconfig.exe azt 1394-kapcsolatként jeleníti meg.

Az 1394-en keresztüli IP szolgáltatást az alábbi fájlok biztosítják:
 • Nic1394.sys
  Ez egy NDIS-miniportillesztőprogram, amely az adatok tördeléséért, majd összeállításáért felel, illetve bemeneti/kimeneti műveleteket hajt végre virtuális kapcsolatokon. A virtuális kapcsolatok memóriacímre mutató kapcsolatok egy 1394 interfészen. Háromféle virtuális kapcsolat létezik: csatorna (sugárzás), adás és vétel.
 • Arp1394.sys
  Az ARP protokoll, ARP gyorsítótárazás és az MCAP protokoll támogatását biztosítja, amely a csoportos küldésű kommunikációt teszi lehetővé az 1934 buszon.
 • Enum1394.sys
  Ez egy WDM illesztő, amely IP-képes csomópontokhoz (olyan 1394 interfészek, amelyek képesek az 1394-en keresztüli IP használatával történő kommunikációra) társul.
 • 1394bus.sys
  Ez az IEEE 1394 WDM busz illesztője.
 • Swenum.sys
  Az 1394 eszközök számbavételét biztosítja.
Az IEEE 1394-en keresztüli IP-ről a 2734. számú RFC-specifikációban tájékozódhat.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 307736 - Utolsó ellenőrzés: 2006. március 13. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbenv kbnetwork KB307736
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com