Τρόπος ελέγχου για άτομα με ειδικές δυνατότητες για χρήστες με προβλήματα οπτικά χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 307773 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων για να ελέγξετε την κατάσταση ενός προγράμματος για άτομα με ειδικές για εκκίνηση ή διακοπή ενός προγράμματος για άτομα με ειδικές. Εάν έχετε πρόσβαση επιπέδου διαχειριστή, μπορείτε να ρυθμίσετε τα Microsoft Windows έτσι ώστε να ξεκινήσει το πρόγραμμα άτομα με ειδικές ανάγκες, όταν ξεκινά η Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων. Τα παρακάτω προγράμματα ενσωματωμένη άτομα με ειδικές ανάγκες είναι διαθέσιμες από τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων:
  • Ο Μεγεθυντικός φακός
  • Ο Αφηγητής
  • Πληκτρολόγιο οθόνης
Ο Αφηγητής ξεκινά από προεπιλογή, όταν ξεκινά η Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων, έτσι ώστε οι χρήστες με προβλήματα όρασης να έχουν άμεση πρόσβαση στη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ελέγχου δυνατότητες εύκολης πρόσβασης για ένα χρήστη οπτικά προβλήματα χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων σε έναν Microsoft Windows 2000 ή έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP.


Εκκίνηση της Διαχείρισης βοηθητικών προγραμμάτων

Για να ανοίξετε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων (Utility Manager), πιέστε το πλήκτρο του λογοτύπου των Windows+U. Μπορείτε να πατήσετε το λογότυπο των Windows κλειδιού + U κατά τηνΚαλώς ορίσατε στα Windowsεμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου, πριν να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας. Εάν το κάνετε αυτό, εάν κάνετε αλλαγές στις δυνατότητες καθορισμένης άτομα με ειδικές ανάγκες όταν συνδέεστε, οι αλλαγές αυτές εφαρμόζονται αυτόματα.


Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα Windows να ξεκινήσουν αυτόματα οποιαδήποτε ή όλα από τα τρία προγράμματα προσβασιμότητας σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ώρες:
  • Για να συνδεθείτε
  • Όταν κλειδώνετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή
  • Όταν ξεκινάτε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων
Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τον Μεγεθυντικό φακό να ξεκινά αυτόματα την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στον υπολογιστή σας. Όταν το κάνετε αυτό, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τη διαδικασία για την εκκίνηση του Μεγεθυντικού φακού κάθε φορά που συνδέεστε στον υπολογιστή σας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 307773 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowtomaster kbmt KB307773 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:307773

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com