Cikk azonosítója: 307841 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Ez a cikk a legfrissebb Microsoft Office XP szervizcsomag beszerzését ismerteti.

BEVEZETÉS

Az Office XP szervizcsomagjai a szoftverhez kiadott legújabb frissítéseket tartalmazzák. A szervizcsomagok biztonsági, valamint stabilitási és teljesítménybeli fejlesztéseket biztosítanak. A szervizcsomagok továbbá olyan javításokat is tartalmaznak, amelyek korábban külön frissítésekben jelentek meg.

Ez a cikk a legfrissebb Office XP szervizcsomag beszerzésének módszereit ismerteti.

További információ

A legfrissebb Office XP szervizcsomag beszerzésének módszerei

Az alábbi felsorolás az Office XP legfrissebb szervizcsomagjának beszerzési módszereit tartalmazza:
 • Microsoft Update (javasolt) vagy Office Update
 • Microsoft letöltőközpont
 • CD-ROM

A legfrissebb Office XP szervizcsomag beszerzése a Microsoft Update (javasolt) vagy az Office Update szolgáltatással

Amennyiben a frissíteni kívánt számítógép rendelkezik internetkapcsolattal, célszerű az alábbi módszereket használni. A Microsoft Update és az Office Update webhely figyelmeztet az adott számítógépen szükséges Office XP szervizcsomag automatikus telepítésére.
 • Microsoft Update (javasolt)

  Az Office XP legfrissebb szervizcsomagját úgy szerezheti be a Microsoft Update szolgáltatáson keresztül, hogy felkeresi a Microsoft webhelyének alábbi oldalát:
  http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/muoptdefault.aspx?returnurl=http://update.microsoft.com/microsoftupdate&ln=hu-hu
  Megjegyzés: Ha problémába ütközik a legfrissebb Office XP szervizcsomag Microsoft Update szolgáltatáson keresztül történő telepítése során, akkor keresse fel a Microsoft webhelyének alábbi oldalát:
  http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/troubleshoot.aspx?ln=hu-hu
 • Office Update

  Az Office XP legfrissebb szervizcsomagját úgy szerezheti be az Office Update szolgáltatáson keresztül, hogy felkeresi a Microsoft webhelyének alábbi oldalát:
  http://office.microsoft.com/hu-hu/downloads/default.aspx
  Megjegyzés: Ha problémába ütközik a legfrissebb Office XP szervizcsomag Office Update szolgáltatáson keresztül történő telepítése során, akkor tanulmányozza a Microsoft Tudásbázis következő cikkét:
  304498 A telepített Office-programok Office Update webhelyről történő frissítésével kapcsolatos hibák elhárítása

Az Office XP legfrissebb szervizcsomagjának beszerzése a Microsoft letöltőközpontjából

Ezt a módszert akkor ajánlatos használni, ha a letöltendő szervizcsomagot nem kívánja azonnal telepíteni. Ilyen eset lehet az, ha a szervizcsomagot át kívánja helyezni egy internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépre, vagy egy olyan számítógépre, amelynek lassú az internetkapcsolata.

A Office XP legfrissebb szervizcsomagját tartalmazó CD-ROM beszerzése

Az Office XP legfrissebb szervizcsomagjának CD-ROM-on történő beszerezéséhez keresse fel a Microsoft webhelyének alábbi oldalát:
http://www.microsoft.com/office/orkarchive/oxpsp3cd.htm

További információk az Office XP legfrissebb szervizcsomagjáról

A Microsoft Tudásbázis alábbi cikkei az Office XP legfrissebb szervizcsomagjával megoldott problémák listájának beszerzését ismertetik. A cikkek emellett tartalmazzák az Office XP legfrissebb szervizcsomagjával kapcsolatos ismert problémákat is.
 • Office XP SP3 – Kiadás dátuma: 2004. március 9. Az Office XP SP3 szervizcsomagról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  832671 A Microsoft Office XP Service Pack 3 leírása
 • Office XP SP2 – Kiadás dátuma: 2002. augusztus 20. Az Office XP SP2 szervizcsomagról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  325675 A Microsoft Office XP Service Pack 2 szervizcsomag áttekintése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • Office XP SP1 – Kiadás dátuma: 2001. december 13. Az Office XP SP1 szervizcsomagról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  307843 Az Office XP Service Pack 1 (SP-1) szervizcsomag ismertetése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 307841 - Utolsó ellenőrzés: 2007. január 19. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office XP Developer Edition
 • Microsoft Office XP Professional
 • Microsoft Office XP Professional with FrontPage
 • Microsoft Office XP Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbdownload atdownload kbgetsp KB307841
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com