Het gebruik van off line bestanden in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 307853 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u de functie Off line bestanden in Microsoft Windows XP.

U kunt net werk bestanden beschikbaar maken off line doordat de gedeelde bestanden op uw computer zodat ze toegankelijk zijn Als u bent niet verbonden met het net werk. Als u dit doet, kunt u werken met de bestanden op dezelfde manier als u met hen werkt wanneer u met verbonden bent de net werk. Wanneer u opnieuw verbinding maakt met het net werk, worden wijzigingen die u hebt aangebracht in de bestanden het net werk worden bijgewerkt.Meer informatie

Configureren van uw computer voor het gebruik van off line bestanden

Uw computer gebruikt de functie Off line bestanden configureren:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opMijn Computer.
 2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opMap opties.
 3. Klik op deOff line bestandentabblad.
 4. Selecteer deOff line bestanden inschakelenhet selectie vakje en klik vervolgens opOK.

Bestanden of mappen beschikbare offline

Gedeelde net werk bestanden of mappen beschikbaar maken wanneer u off line:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opMijn Computer.
 2. Klik opMijn net werk locaties.
 3. Dubbel klik op de net werk locatie met de map of het bestand dat u off line beschikbaar wilt maken.
 4. Rechter muis knop op het bestand of de map die u wilt, en vervolgens Klik opOff line beschikbaar maken. De Wizard off line bestanden wordt gestart. Klik opVolgendeom verder te gaan.
 5. Selecteer deDe off line synchroniseren Bestanden bij aanmelden en afmelden van de computerhet selectie vakje en klik vervolgens opVolgende.
 6. Selecteer deEen snel koppeling naar de off line bestanden map op het bureau bladhet selectie vakje en klik vervolgens opVoltooien. De bestanden worden gekopieerd naar uw computer en een snel koppeling"naar Map off line bestanden' wordt weer gegeven op het bureau blad.
OPMERKING: Als u andere bestanden beschikbaar off line, ze worden weer gegeven in de map ''Snelkoppeling naar off line bestanden'.

Het is ook mogelijk om off line bestanden gebruiken met servers van derden als SMB (Server bericht Protocol Block) is geïnstalleerd. Met het SMB-protocol, kunt u deze voorziening uit hetero gene servers, zoals Netware en UNIX.

Ervoor te zorgen dat uw net werk beheerder heeft setup uw UNIX- of NetWare-servers gebruiken de SMB protocol voor het delen van bestanden op het net werk. Ze kunnen een product als Samba, gebruiken voor Voorbeeld voor het instellen van SMB op uw servers. Wanneer SMB op de server wordt uitgevoerd u Windows XP kunt gebruiken om een verbinding met deze bestanden en deze off line beschikbaar zoals u zou doen als de server een Windows-server is.

Bestanden of mappen off line

Gebruik een gedeelde net werk bestand of de map wanneer u wilt stoppen off line, rechter muis knop op het off line bestand en klik vervolgens op deOff line beschikbaar makenopdracht uit. Het bestand of de map is verwijderd uit de map off line bestanden.

Off line synchroniseren Bestanden

Off line bestanden worden standaard automatisch gesynchroniseerd wanneer u het net werk afmeldt. Handmatig synchroniseren een offline bestand, rechter muis knop op de bestand dat u wilt gebruiken en klik vervolgens opSynchroniseren. U moet verbinding maken met het net werk om bestanden te synchroniseren.

De synchronisatie-instellingen bewerken:
 1. Rechter muis knop op het off line bestand dat u wilt gebruiken en klik vervolgens opSynchroniseren.
 2. In deSynchroniserenhet dialoog venster, klikt u opSetup.
 3. De synchronisatie-instellingen die u wilt wijzigen en vervolgens Klik opOK.

Problemen oplossen

 • Bij het gebruik van offline bestanden.

  Dit kan gebeuren als de functie Snelle gebruikers wisseling is ingeschakeld. U kunt snelle gebruikers wisseling niet gebruiken Wanneer u off line bestanden gebruikt. De functie Snelle gebruikers wisseling uitschakelen:
  1. Klik opStart, en klik vervolgens opHet Configuratie scherm.
  2. Klik in de categorie weergaveGebruikersaccounts.
  3. Klik opDe manier waarop gebruikers zich op wijzigen of uitschakelen.
  4. Schakel deUse Fast User Switchinghet selectie vakje en klik vervolgens opOpties toepassen.
  5. Sluit gebruikersaccounts af en sluit de besturing Configuratie scherm.
 • Wanneer u off line bestanden synchroniseren eenBestands conflicten oplossenhet dialoog venster wordt weer gegeven.

  Dit kan gebeuren als zowel het off line kopie van een bestand en de on line versie van het bestand is gewijzigd. Oplossen Dit probleem, klikt u op de oplossing die u wilt gebruiken en klik vervolgens opOK. Als u wilt dezelfde resolutie methode gebruiken voor alle synchronisatie conflicten, selecteer deDoe dit voor alle conflictenselectie vakje.

Eigenschappen

Artikel ID: 307853 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbtshoot kbhowtomaster kbenv kbhowto kbmt KB307853 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:307853

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com