Artikkelin tunnus: 307875 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.

Jos haluat saada Windowsin tietoturvapäivityksiä edelleen, varmista, että käyttöjärjestelmä on Windows XP Service Pack 3 (SP3). Lisätietoja on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossaJoidenkin Windows-versioiden tuki päättyy

Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Windows XP:n Käynnistä-valikon Viimeisimmät tiedostot -kansiossa näkyy luettelo viimeksi käyttämistäsi tiedostoista ja asiakirjoista. Tässä artikkelissa kuvataan Viimeisimmät tiedostot -kansion sisällön näyttäminen, käyttäminen ja tyhjentäminen.

Viimeisimmät tiedostot -kansion sisällön näyttäminen

Voit tuoda Käynnistä-valikon Viimeisimmät tiedostot -kansion sisällön näkyviin seuraavasti:
 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-kuvaketta ja valitse Ominaisuudet. Jos Käynnistä-valikko on jo näkyvissä, napsauta Käynnistä-valikon tyhjää kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.
 2. Valitse Mukauta.
 3. Valitse Lisäasetukset-välilehti.
 4. Valitse Viimeisimmät tiedostot -kohdassa Näytä viimeksi avattujen tiedostojen luettelo -valintaruutu, valitse OK ja valitse sitten OK. Kun seuraavan kerran napsautat Käynnistä-painiketta, Viimeisimmät tiedostot -komento näkyy Käynnistä-valikossa.

Viimeksi käytetyn tiedoston avaaminen

Voit avata viimeksi käyttämäsi tiedoston napsauttamalla Käynnistä-painiketta, valitsemalla Viimeisimmät tiedostot ja valitsemalla haluamasi tiedoston.

Viimeisimmät tiedostot -kansion sisällön tyhjentäminenJos haluat, että Viimeisimmät tiedostot -kansion sisältö tyhjennetään puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.

Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50534


Huomautuksia
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry sitten Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itse

Voit tyhjentää Viimeisimmät tiedostot -kansion seuraavasti:
 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-kuvaketta ja valitse Ominaisuudet. Jos Käynnistä-valikko on jo näkyvissä, napsauta Käynnistä-valikon tyhjää kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.
 2. Valitse Mukauta.
 3. Valitse Lisäasetukset-välilehti.
 4. Valitse Viimeisimmät tiedostot -kohdassa Tyhjennä luettelo, valitse OK ja valitse sitten OK. Viimeisimmät tiedostot poistetaan Viimeisimmät tiedostot -kansiosta. Huomaa, että tämä ei poista itse tiedostoja kiintolevyltä.

Vianmääritys

Jotkin ohjelmat eivät pysty lisäämään kohteita Viimeisimmät tiedostot -kansioon. Tässä tapauksessa viimeksi käyttämääsi asiakirjaa ei näy kansiossa. Jos haluat avata tiedoston, jota ei ole Viimeisimmät tiedostot -luettelossa, valitse Käynnistä-valikosta Etsi ja etsi tiedosto.

Suositukset

Saat lisätietoja Windows XP:n Käynnistä-valikosta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
279767 Windows XP:n Käynnistä-valikon kuvaus

Korjasiko tämä ongelman?

 • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
 • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostia.Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 307875 - Viimeisin tarkistus: 28. heinäkuuta 2011 - Versio: 3.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Hakusanat: 
kbhowto kbhowtomaster kbmsifixme kbfixme KB307875

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com