A Windows XP megjelenítési problémáinak elhárításával kapcsolatos tudnivalók

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 307960 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Ez a cikk a Windows XP rendszer Súgó és támogatás szolgáltatásából elérhető Megjelenítés hibaelhárító használatát mutatja be, emellett felsorolja azokat az online támogatási szolgáltatásokat is, amelyek segítséget nyújthatnak a hibák elhárításához.

A Megjelenítés hibaelhárító által javított hibák

A Megjelenítés hibaelhárító a Windows XP rendszer alábbi megjelenítési problémáinak lépésről lépésre történő megoldását foglalja magában:
 • A következő hibaüzenet jelenik meg:
  Megjelenítési problémák. A program nem tud tovább futni.
 • A kép vibrál vagy torz.
 • A monitor nem telepíthető.
 • A többképernyős mód nem működik megfelelően.
 • A videók és animációk nem játszhatók le megfelelően.
 • 640 X 480 képpontnál nagyobb felbontás és 16-nál több szín nem állítható be.

A Megjelenítés hibaelhárító indítása

Ha már ismeri a Windows XP Súgó és támogatás szolgáltatását, akkor automatikusan is elindíthatja a Megjelenítés hibaelhárítót. Ehhez kattintson ide.

Ha még nem ismeri a Windows XP Súgó és támogatás szolgáltatását, akkor a hibaelhárító indításához hajtsa végre az alábbi lépéseket. A lépések segítségével alaposabban megismerheti ezt a szolgáltatást:
 1. Kattintson a Start menü Súgó és támogatás parancsára.
 2. A Súgótéma választása területen kattintson a Problémamegoldás hivatkozásra.
 3. A bal oldali ablaktáblában kattintson a Játékokkal, hanggal vagy videókkal kapcsolatos problémák hivatkozásra.
 4. A jobb oldali ablaktáblában kattintson a Megjelenítés hibaelhárító hivatkozásra.

A Megjelenítés hibaelhárító használata

 1. Jelölje be a szóban forgó problémának leginkább megfelelő leírás választógombját, majd kattintson a Tovább gombra.
 2. Ismételje meg az 1. lépést mindaddig, amíg a probléma elhárítása sikerrel nem jár, vagy el nem éri a hibaelhárítási út végét. A Vissza gombra kattintással megismételheti az utolsó lépést. Ha ismét el szeretné indítani a Megjelenítés hibaelhárítót, kattintson az Újrakezdés gombra.

A Microsoft Tudásbázis ajánlott cikkei

A Windows XP rendszer megjelenítési problémáinak hibaelhárításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
292460 A videokártya illesztőprogramjának hibaelhárítása a Windows XP csökkentett módjában (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
296538 A Windows XP Hardverkövetelménye a Többképernyős támogatáshoz
283674 Kétképernyős megjelenítés a Windows XP rendszerben (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A Windows XP rendszerbeli megjelenítési problémákkal kapcsolatos egyéb cikkek megjelenítése

Probléma megoldásának keresése a Microsoft terméktámogatási szolgáltatásának webhelyén

Ha a problémát nem sikerült megoldania sem a Megjelenítés hibaelhárító használatával, sem pedig a Tudásbázis ajánlott cikkeinek tanulmányozását követően, a megoldás keresése végett célszerű igénybe venni a Microsoft terméktámogatási szolgálatának webhelyét. A Microsoft terméktámogatási szolgáltatásának webhelyén a következő szolgáltatások érhetők el:
 • Kereshető Tudásbázis
  Műszaki támogatási információk és Microsoft-termékekhez készült segítségnyújtó eszközök kereséséhez látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
  http://support.microsoft.com/search/?adv=1?ln=en-us&sd=gn
 • Gyakori kérdések
  Az egyes termékekkel kapcsolatos gyakori kérdések és az azokra adott válaszok megtekintéséhez látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
  http://support.microsoft.com/default.aspx?pr=faqs
 • Ha a Microsoft terméktámogatási hírcsoportokon keresztül kapcsolatba kíván lépni más felhasználókkal és MVP-programtagokkal (MVP: Most Valuable Professionals; a Microsoft technológiáiban jártas szakértők), látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
  http://www.microsoft.com/hun/kozossegek/default.mspx
 • Ha szoftvereket és szoftverfrissítéseket kíván keresni a Microsoft letöltőközpontjában, látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
  http://www.microsoft.com/downloads/Search.aspx?displaylang=hu
 • Ha webes felületen kíván támogatással kapcsolatos kérdést feltenni, ha telefonálni kíván a Microsoft terméktámogatási szolgálatának, vagy ha visszajelzést szeretne küldeni, látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
  http://support.microsoft.com/default.aspx?pr=csshome

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 307960 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 1. - Verziószám: 7.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbtshoot kbenv kbdisplay KB307960
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com