Δεν μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου "Αναφορά απορρήτου" (Privacy Report) πιέζοντας το συνδυασμό πλήκτρων ALT+C

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308093 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά μπορείτε να προβάλετε την αναφορά απορρήτου μιας τοποθεσίας Web στον Internet Explorer 6, δεν είναι δυνατό να πιέσετε ALT + C στο πληκτρολόγιο για να κλείσετε τοΑναφορά απορρήτουπαράθυρο διαλόγου.

Για παράδειγμα, ίσως αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες συμπεριφορές όταν το κάνετε αυτό:
 • Εάν ένα στοιχείο από τοΟι τοποθεσίες Web με περιεχόμενο στην τρέχουσα σελίδαεπιλέγεται η λίστα και πατήστε το πλήκτρο ALT + C για να κλείσετε τοΑναφορά απορρήτουπαράθυρο διαλόγου, τοΠολιτική απορρήτουπαράθυρο διαλόγου εμφανίζεται αντί για αυτό.

  -ή-
 • Εάν δεν υπάρχει στοιχείο τουΟι τοποθεσίες Web με περιεχόμενο στην τρέχουσα σελίδαεπιλέγεται η λίστα και πατήστε το πλήκτρο ALT + C για να κλείσετε τοΑναφορά απορρήτουπαράθυρο διαλόγου, το παράθυρο διαλόγου δεν κλείνει. Παραμένει εμφανίζονται στην οθόνη σας.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πιέστε το πλήκτρο ESC ή ALT + F4 για να κλείσετε τοΑναφορά απορρήτουπαράθυρο διαλόγου.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

ΑΑναφορά απορρήτουεικονίδιο εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης του Internet Explorer όταν επισκέπτεστε μια τοποθεσία Web που δεν ικανοποιεί τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξετε τοΑναφορά απορρήτουπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο και να προβάλετε την αναφορά απορρήτου της τοποθεσίας. Η αναφορά απορρήτου παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μιας τοποθεσίας και σας μπορεί να ενημερώσει τον τρόπο τις πρακτικές απορρήτου σε διένεξη με τις προτιμήσεις που ορίζετε.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε μια αναφορά απορρήτου για κάθε τοποθεσία Web όταν κάνετε κλικ στο κουμπίΑναφορά απορρήτουΣτο διακομιστήViewΜενού (Menu).

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των cookies στον Internet Explorer 6, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
283185Τρόπος διαχείρισης των cookies στον Internet Explorer 6
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου για τον Internet Explorer 6, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft (Knowledge Base):
293222Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου για τον Internet Explorer 6
290333Περιγραφή του έργου πλατφόρμας προτιμήσεων απορρήτου (Platform for Privacy Preferences - P3P)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308093 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbpending kbprb kbmt KB308093 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:308093

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com