Η Απομακρυσμένη Βοήθεια (Remote Assistance) μπορεί να μην συνδέεται με έναν υπολογιστή πολλών δικτύων με Windows XP όταν είναι ενεργοποιημένη δυνατότητα "Προσωπικό τείχος ασφαλείας" (Personal Firewall)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308210 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά τη χρήση μιας παρουσίας πολλών υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP με την ενεργοποίηση της δυνατότητας προσωπικού τείχους προστασίας, οι απομακρυσμένοι χρήστες ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε στον υπολογιστή ως απόκριση σε μια αίτηση απομακρυσμένης βοήθειας.

Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP με έναν προσαρμογέα δικτύου και ένα μόντεμ με την ενεργοποίηση της δυνατότητας προσωπικού τείχους προστασίας, Απομακρυσμένη Βοήθεια δεν ανοίγει τη θύρα τείχους προστασίας κατά τη σύνδεση του μόντεμ.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η Απομακρυσμένη Βοήθεια ανοίγει τη θύρα τείχος προστασίας μόνο στον πρώτο προσαρμογέα δικτύου δεσμευμένων παρουσίας πολλαπλάσιο του υπολογιστή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διατίθεται από την τοποθεσία Microsoft Windows Update στο Web.Ημερομηνία έκδοσης:, 25 Οκτωβρίου 2001

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
119591Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft εξέτασε το αρχείο αυτό για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του αρχείου. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια, οι οποίοι βοηθούν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size   File name  Platform
  ---------------------------------------------------------------------
  05-Oct-2001 11:47 5.1.2600.15 135,680 Rdchost.dll Intel
  05-Oct-2001 11:47 5.1.2600.15 131,072 Sessmgr.exe Intel

  05-Oct-2001 11:47 5.1.2600.15 470,528 Rdchost.dll Itanium 64-bit
  05-Oct-2001 11:47 5.1.2600.15 427,520 Sessmgr.exe Itanium 64-bit
				

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Αλλάξτε τη σειρά πραγματοποίησης συνδέσεων από τους προσαρμογείς δικτύου.
 • Προσωρινή απενεργοποίηση της δυνατότητας προσωπικού τείχους προστασίας, ενώ λαμβάνετε απομακρυσμένης βοήθειας.
 • Ανοίξτε με μη αυτόματο τρόπο τις θύρες της Απομακρυσμένης Βοήθειας.
Σημειώστε ότι εάν υπάρχει μόνο ένας προσαρμογέας δικτύου και ένα μόντεμ και μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά πραγματοποίησης συνδέσεων, το πρόβλημα δεν επιλυθεί.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308210 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbqfe kbbug kbfirewall kbfix kbsysadmin kbwinxpsp1fix kbmt KB308210 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:308210

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com