Τρόπος ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της ακολουθίας πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE για να συνδεθείτε στα Windows XP, Windows Vista και Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308226 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της ακολουθίας πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE για να συνδεθείτε στα Windows XP, Windows Vista και Windows 7.

Μπορείτε να απαιτείτε από τους χρήστες να πατήσουν CTRL + ALT + DELETE πριν από τη σύνδεση σε έναν υπολογιστή με Windows XP, ένας υπολογιστής που βασίζεται στα Windows Vista ή έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 7, ή μπορείτε να καταργήσετε αυτήν την απαίτηση για επιταχύνετε τη διαδικασία σύνδεσης. Σημειώστε ότι πρέπει να συνδεθείτε με δικαιώματα διαχειριστή για να εκτελέσετε αυτήν την εργασία.


Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ακολουθία πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE

Για να μας να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE ακολουθία σύνδεσης για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στο κουμπί Fix itή τη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεσηστο το <b00> </b00>λήψη αρχείουδιαλόγου πλαίσιο και ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.
Ενεργοποίηση της ακολουθίας πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE για τη σύνδεση
Microsoft Fix it 50405
Ακολουθία disablEe το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE για τη σύνδεση
Microsoft Fix it 50406

Σημειώσεις
 • Εάν ο υπολογιστής σας είναι μέρος ενός τομέα, πολιτικές που ισχύουν στον τομέα ενδέχεται να έχουν οριστεί που αντικαθιστούν τις ρυθμίσεις που κάνετε στον τοπικό υπολογιστή.
 • Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια εκτελέστε την στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.
Στη συνέχεια, μεταβείτε στην το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Μη αυτόματη επίλυση

Για τα Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή ως διαχειριστής.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχουκαι στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο Λογαριασμοί χρηστών.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή του τρόπου σύνδεσης χρηστών ή απενεργοποίηση.
 4. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου χρήση της οθόνης υποδοχής , εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την ακολουθία πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Control Userpasswords2και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
  ΣημείωσηΕνδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο παράθυρο διαλόγου:
  Πρέπει να είστε μέλος της ομάδας Administrators σε αυτόν τον υπολογιστή για να ανοίξετε τους λογαριασμούς χρηστών. Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και αυτός ο λογαριασμός δεν είναι μέλος της ομάδας Administrators.
  Σε αυτήν τη συνθήκη, πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, όταν το σύστημα ζητάει από το παράθυρο διαλόγου για να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του διαχειριστή του υπολογιστή.
 6. Κάντε κλικ στην καρτέλα για προχωρημένους .
 7. Στην ενότητα " ασφαλής σύνδεση ", κάντε κλικ για να καταργήσετε το σημάδι επιλογής από το πλαίσιο ελέγχου απαιτείται από τους χρήστες να πιέσετε το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl + Alt + Delete , εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την ακολουθία πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE.
Για τα Windows Vista και Windows 7, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε Control Userpasswords2, στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
  Σημείωση Πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, όταν το σύστημα ζητάει από το παράθυρο διαλόγου για να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του διαχειριστή του υπολογιστή.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα για προχωρημένους .
 3. Στην ενότητα " ασφαλής σύνδεση ", κάντε κλικ για να καταργήσετε το σημάδι επιλογής από το πλαίσιο ελέγχου απαιτείται από τους χρήστες να πιέσετε το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl + Alt + Delete , εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την ακολουθία πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE.

Σημείωση
Εάν δεν είναι διαθέσιμη η καρτέλα για προχωρημένους , κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Control userpasswords2, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Καρτέλα " για προχωρημένους " δεν είναι διαθέσιμη υπό ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, εάν ένας περιορισμένος χρήστης, την καρτέλα " για προχωρημένους " δεν είναι διαθέσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
306992 Τρόπος διαχείρισης αποθηκευμένων ονομάτων χρηστών και κωδικών πρόσβασης σε έναν υπολογιστή τομέα στα Windows XP

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημειώσεις

 • Εάν ο υπολογιστής σας είναι μέρος ενός τομέα, πολιτικές που ισχύουν στον τομέα ενδέχεται να έχουν οριστεί που αντικαθιστούν τις ρυθμίσεις που κάνετε στον τοπικό υπολογιστή.
 • Απενεργοποίηση της ακολουθίας πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE δημιουργεί ένα "κενό ασφαλείας". Η ακολουθία πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE μπορεί να διαβαστεί μόνο από τα Windows, εξασφαλίζοντας ότι οι πληροφορίες του επόμενου παραθύρου διαλόγου σύνδεσης μπορεί να διαβαστεί μόνο από τα Windows. Αυτό μπορεί να αποτρέψει επικίνδυνα προγράμματα από το να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή.
 • Σε υπολογιστές που βασίζονται σε MS-DOS (και ορισμένα παλαιότερα συστήματα UNIX), πιέζοντας το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE γίνεται αντιληπτή από το σύστημα BIOS, προκαλώντας επανεκκίνηση "Χλιαρό". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για να τερματίσετε τη λειτουργία του λειτουργικού συστήματος. Σε υπολογιστές με Windows (ξεκινώντας με τα Microsoft Windows NT), η ακολουθία πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE απομονώνεται από τα Windows. Το πλεονέκτημα από την τεχνική του πλήκτρου τομής είναι για να εμποδίσετε τα Windows τερματισμό από κάποιον που δεν έχει πρόσβαση για να γίνει αυτό.


Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ σε μία από τις παρακάτω συνδέσεις:

 • 279765 Τρόπος χρήσης της δυνατότητας Γρήγορης εναλλαγής χρηστών στα Windows XP
 • 282866 Τον τρόπο αυτόματης σύνδεσης σε ένα λογαριασμό χρήστη στα Windows XP
 • 291559 Τρόπος αλλαγής του παραθύρου σύνδεσης και των προτιμήσεων τερματισμού στα Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308226 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowtomaster kbmsifixme kbfixme kbmt KB308226 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 308226

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com