A Windows XP eltávolítási folyamatának indítása parancssorból

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 308233 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk azt ismerteti, miként kezdeményezhető a Windows XP eltávolítási folyamata abban az esetben, ha a Windows XP rendszer nem indítható el sem a megszokott módon, sem csökkentett módban.

További információ

Ha a számítógépet Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Second Edition vagy Microsoft Windows Millennium Edition (Me) rendszerről frissítette Windows XP rendszerre, akkor a Programok telepítése és törlése eszköz a Windows XP eltávolítása lehetőséget is tartalmazza, amellyel visszaállítható a Windows előző verziója. Ha szeretné eltávolítani a Windows XP rendszert, de az nem indítható el sem a megszokott módon, sem csökkentett módban, akkor az alábbi módon kezdeményezheti az eltávolítási folyamatot:
  1. Indítsa el a számítógépet a „Csökkentett mód parancssorral” lehetőség használatával.

    Megjegyzés: Ehhez rendszergazdaként vagy rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező felhasználóként kell bejelentkeznie.
  2. A parancssorba írja be a cd\ parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt.
  3. Írja be a cd\windows\system32 parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt.
  4. Írja be az osuninst.exe parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt.
  5. A korábban használt operációs rendszer visszaállításához a képernyőn megjelenő utasításokat követve kezdje meg a Windows XP rendszer eltávolítását a számítógépről.
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikkei:
303160 Az eltávolítási funkció elérhetetlenségéről tájékoztató hibaüzenet jelenik meg a számítógép Windows XP rendszerre történő frissítésekor (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
303661 Útmutató: A Windows XP eltávolítása és az előző operációs rendszerre való visszatérés

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 308233 - Utolsó ellenőrzés: 2007. április 6. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbhowto kbenv kbsetup KB308233
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com