A Windows XP rendszer részét képező Hálózat beállítása varázsló ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 308522 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

Ez a cikk a Windows XP Hálózat beállítása varázslóját ismerteti. A Hálózat beállítása varázsló a számítógép internetkapcsolatának konfigurálására, valamint az otthoni hálózat összes számítógépének hálózati konfigurálására használható.

További információ

A Hálózat beállítása varázsló konfigurálja a szoftvert a Windows XP alapú számítógép kisebb otthoni hálózatban történő használatához. A varázsló segítséget nyújt az alábbiak beállításához:
  • Számítógép csatlakoztatása az internetre telefonos vagy szélessávú internetkapcsolattal vagy az otthoni hálózat egy másik számítógépén keresztül
  • Windows XP rendszerrel működő számítógép internetkapcsolatának megosztása az otthoni hálózat többi számítógépével a Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás használatával (Biztonsági okokból azonban az Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás helyett útválasztó használata javasolt.)
  • Számítógép neve, számítógép leírása és munkacsoport neve
  • Fájl- és nyomtatómegosztás
A Hálózat beállítása varázsló hordozható. Létrehozhat egy, a Hálózat beállítása varázslót tartalmazó lemezt a Microsoft Windows 95, a Windows 98, a Windows Millennium Edition és a Windows XP automatikus konfigurálásához.

A varázslót a Windows XP CD-ROM-ról is használhatja az otthoni hálózat többi számítógépének konfigurálásához. Ehhez helyezze be a CD-ROM-ot, kattintson a Egyéb feladatok végrehajtása parancsra, majd válassza az Otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat beállítása elemet.

Az Internetkapcsolat tűzfalának konfigurálásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
283673 Útmutató: az Internetkapcsolat tűzfalának kikapcsolása Windows XP rendszerben
Az Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás konfigurálásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
306126 Útmutató: Az Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás konfigurálása Windows XP rendszerben

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 308522 - Utolsó ellenőrzés: 2006. augusztus 14. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbinfo kbfirewall kbenv kbnetwork kbsetup kbfaq KB308522
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com