Τρόπος εξαγωγής των ονομάτων από το βιβλίο διευθύνσεων XP των Windows σε άλλο πρόγραμμα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308665 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο εξαγωγής των ονομάτων από το βιβλίο διευθύνσεων των Windows XP σε άλλο πρόγραμμα. Το βιβλίο διευθύνσεων παρέχει μια βολική θέση για να αποθηκεύσετε πληροφορίες για εύκολη ανάκτηση από προγράμματα όπως το Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Microsoft Internet Explorer, το Microsoft NetMeeting και Microsoft τηλεφωνικό σύστημα.

Ανοίξτε το βιβλίο διευθύνσεων

Για να ανοίξετε το βιβλίο διευθύνσεων, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Εξαρτήματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Βιβλίο διευθύνσεων. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το βιβλίο διευθύνσεων από το Outlook Express, κάνοντας κλικ στο Βιβλίο διευθύνσεων από το Εργαλεία μενού.

Εξαγωγή επαφών στο βιβλίο διευθύνσεων σε άλλο βιβλίο διευθύνσεων των Windows

Μπορείτε να εξαγάγετε τις επαφές του βιβλίου διευθύνσεων σε άλλα αρχεία του βιβλίου διευθύνσεων των Windows (.wab), καθώς και στο προσωπικό βιβλίο διευθύνσεων του Microsoft Exchange ή ένα αρχείο τιμών διαχωρισμένων με κόμματα (.csv).

Για να εξαγάγετε ένα άλλο βιβλίο διευθύνσεων των Windows:
  1. Στο Βιβλίο διευθύνσεων, έπειτα στην επιλογή Εξαγωγή από το Το αρχείο μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ Βιβλίο διευθύνσεων (WAB).
  2. Εντοπίστε και επιλέξτε το αρχείο βιβλίου διευθύνσεων των Windows που θέλετε να εξαγάγετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

Εξαγωγή επαφών στο βιβλίο διευθύνσεων σε άλλες μορφές Βιβλίου διευθύνσεων

Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα αρχεία του βιβλίου διευθύνσεων για όλες τις άλλες μορφές Βιβλίου διευθύνσεων.

Για την εξαγωγή σε άλλες μορφές Βιβλίου διευθύνσεων:
  1. Με το Βιβλίο διευθύνσεων, έπειτα στην επιλογή Εξαγωγή από το Το αρχείο μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ Άλλο βιβλίο διευθύνσεων.
  2. Επιλέξτε τον τύπο βιβλίου διευθύνσεων ή το αρχείο που θέλετε να εξαγάγετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308665 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 14.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB308665 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:308665

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com