ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Ρύθμιση για άτομα με ειδικές δυνατότητες για άτομα που είναι κωφοί ή υλικού της ακοής στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308897 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Τα άτομα που είναι κωφά ή προβλήματα ακοής να ρυθμίσετε τα Windows να χρησιμοποιούν οπτικές υποδείξεις αντί για ήχους ή να αυξήσετε την ένταση των ήχων του προγράμματος και συστήματος. Αυτό το άρθρο ασχολείται με τα εργαλεία προσβασιμότητας που είναι διαθέσιμες για χρήστες για κωφούς ή προβλήματα ακοής και περιγράφει επίσης τον τρόπο για να χρησιμοποιήσετε τυπικές δυνατότητες των Windows XP για να σας βοηθήσει σε αυτούς τους χρήστες.

Με τις δυνατότητες για άτομα με χρήση

Τα εργαλεία προσβασιμότητας που συνοδεύουν τα Windows έχουν σχεδιαστεί για να παράσχει ένα ελάχιστο επίπεδο λειτουργικότητας σε χρήστες με ειδικές ανάγκες. Οι περισσότεροι χρήστες με ειδικές ανάγκες χρειαστούν βοηθητικά προγράμματα με πιο σύνθετη λειτουργικότητα για καθημερινή χρήση. Για πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα προϊόντα και τα Βοηθήματα για λειτουργικά συστήματα των Windows, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web και, στη συνέχεια, αναζητήστε τη λέξη "άτομα με ειδικές ανάγκες":
http://www.Microsoft.com/
Το πρόγραμμα Accessibilities στον πίνακα ελέγχου παρέχει δύο δυνατότητες για κωφούς ή προβλήματα ακοής χρήστες: οπτική ένδειξη ήχου, και οι λεζάντες.

Για να ανοίξετε το πρόγραμμα του πίνακα ελέγχου:
 1. Κάντε κλικStart.
 2. Κάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου.
 3. Κάντε κλικΕπιλογές προσβασιμότητας.
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλαΉχοςTAB.
  • Η οπτική ένδειξη ήχουέχει σχεδιαστεί για άτομα με δυσκολίες ακοής ήχους του συστήματος που δημιουργούνται από τον υπολογιστή σας. Με την οπτική ένδειξη ήχου, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για να δημιουργούν οπτικές προειδοποιήσεις, όπως μια γραμμή του τίτλου αναβοσβήνει ή ένα περίγραμμα που αναβοσβήνει, κάθε φορά που ο υπολογιστής δημιουργεί έναν ήχο. Για να ενεργοποιήσετε την οπτική ένδειξη ήχου, επιλέξτε τοΧρήση Οπτικής ένδειξης ήχουπλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια επιλέξτε την οπτική προειδοποίηση που προτιμάτε από την αναπτυσσόμενη λίστα.
  • Οι λεζάντεςδίνει εντολή στα προγράμματα που μεταβιβάζουν πληροφορίες μέσω ήχου να παρέχουν πληροφορίες και οπτικά, όπως μέσω λεζάντες κειμένου ή πληροφοριακά εικονίδια. Για να ενεργοποιήσετε τις λεζάντες, επιλέξτε τοΧρησιμοποιήστε τις λεζάντεςΠλαίσιο ελέγχου.

Για να χρησιμοποιήσετε τα Windows XP ακούγεται δυνατοτήτων

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις τυπικές δυνατότητες ήχων των Windows XP για να βοηθήσει τους χρήστες κωφά ή προβλήματα ακοής. Αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα συσκευές ήχου στον πίνακα ελέγχου.

Για να ανοίξετε το στοιχείο "συσκευές ήχου":
 1. Κάντε κλικStart.
 2. Κάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου.
 3. Κάντε κλικΉχοι, Ομιλίες και συσκευές ήχου.
 4. Κάντε κλικΉχοι και συσκευές αναπαραγωγής.
  • Για να δώσετε στους χρήστες έναν γρήγορο τρόπο για να ελέγξετε την ένταση του ήχου, εμφάνιση του εικονιδίου έντασης στην περιοχή ειδοποιήσεων. Για να το κάνετε αυτό, τοτόμοςκαρτέλα, κάτωΈνταση συσκευής, επιλέξτε τοΤοποθετήστε τον τόμοεικονίδιο στο πλαίσιο ελέγχου περιοχή ειδοποιήσεων στη γραμμή εργασιών.
  • Για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες έχουν πλήρη ισχύ των ήχων του συστήματος, δημιουργήστε ένα συνδυασμό ήχων που χρησιμοποιεί τους ήχους με την κατάλληλη συχνότητα. Για να το κάνετε αυτό, τοΉχοικαρτέλα, με τοΣυμβάντα προγράμματοςλίστα, να αντιστοιχίσετε έναν ήχο για κάθε συμβάν. underΣυνδυασμός ήχωνΚάντε κλικΑποθήκευση ως. ΣτοΑποθήκευση συνδυασμού ωςπαράθυρο διαλόγου, πληκτρολογήστε ένα όνομα για το νέο συνδυασμό ήχων. Ο νέος συνδυασμός μπορούν να επιλεγούν από το πλαίσιο Συνδυασμός ήχων.Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308897 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB308897 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:308897

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com