Η εντολή MCI_PLAY δεν επιστρέφει απόκριση για πέντε ή περισσότερα δευτερόλεπτα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308928 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν αποστέλλεται μια εντολή MCI_PLAY από τοmciSendCommandλειτουργεί σε μια συσκευή CD-ROM, ορισμένες συσκευές CD-ROM δεν ανταποκρίνονται για πέντε ή περισσότερα δευτερόλεπτα.

Αιτία

Στα Windows XP, ενεργοποιείται η ψηφιακή αναπαραγωγή ήχου κατά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης φίλτρου που ονομάζεται Redbook.sys στη στοίβα προγραμμάτων οδήγησης συσκευής CD-ROM. Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης εξομοιώνει λειτουργίες αναπαραγωγής ήχου ψηφιακή ανάγνωση των δεδομένων από το CD ήχου και αποστέλλοντάς το σε ροής πυρήνα. Αυτό λειτουργεί καλά, αλλά MCI φαίνεται να στείλει μια αίτηση PAUSE_AUDIO μεταξύ των κομματιών, τότε στέλνει μια αναζήτηση, να επανατοποθετήσετε την κεφαλή στην οπτική μονάδα και, στη συνέχεια, αποστέλλει μια εντολή PLAY_AUDIO για τη συνέχιση του ήχου. Redbook.sys, όταν ολοκληρωθεί η προηγούμενη εντολή PLAY_AUDIO, ορίζει την εσωτερική κατάσταση σε "δεν αναπαραγωγή". Στη συνέχεια, όταν παρουσιάζεται η αίτηση PAUSE_AUDIO, Redbook.sys δεν χειρίζεται αυτήν την αίτηση επειδή δεν αναπαράγεται ήχου κατά τη χρονική στιγμή και στέλνει προς τα κάτω στο υπόλοιπο μέρος της στοίβας συσκευών.

Όταν η εντολή αυτή αποστέλλεται προς τα κάτω στη στοίβα συσκευής, ορισμένες μονάδες (όχι όλα) αναφέρει ABORTED_COMMAND στο επίπεδο ATAPI επειδή δεν γίνεται αναπαραγωγή ήχου στη μονάδα δίσκου. Αυτό το σφάλμα είναι αυτόματα (και σωστά) επαναληφθεί από ανώτερα επίπεδα (σε αυτήν την περίπτωση, Cdrom.sys) με μια παύση ανά δευτερόλεπτο, για να επιτρέψετε το υλικολογισμικό της μονάδας δίσκου για να ξεπεραστεί αυτή η ταξινόμηση του σφάλματος. Τα Windows θεωρεί ότι η απόκριση ABORTED_COMMAND είναι ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο δεν πρέπει να αναφέρεται από μονάδες δίσκου σε κανονική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων γρήγορα τις εντολές που δεν είναι έγκυρη σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο χρόνο. Η εντολή αυτή αποστέλλεται επομένως έξι φορές με παύση μεταξύ κάθε, με αποτέλεσμα μια καθυστέρηση πέντε δευτερολέπτων ανά δευτερόλεπτο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size  File name
  ----------------------------------------------------
  01-Oct-2001 21:55 5.1.2600.14 55,936 Redbook.sys  
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι ακόλουθες συσκευές CD-ROM είναι γνωστό ότι παρουσιάζουν το πρόβλημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο:
Goldstar LG CRD-8400B
Kyushu Matsushita UJDA330 CD-RW
NEC 8500A CD-RW
CD W28E TEAC CD-RW
TEAC CD 224E CD-ROM

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308928 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB308928 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:308928

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com