Procedure: Exchange Server-instellingen voor Outlook 2002-gebruikersprofielen opgeven in de Custom Installation Wizard in Office XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 308997 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is eerder gepubliceerd onder NL308997
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Als u de Custom Installation Wizard gebruikt, kunt u instellingen voor Microsoft Exchange Server opgeven voor gebruik in een aangepaste installatie van Outlook 2002. U kunt deze procedure gebruiken als u Outlook 2002 installeert als zelfstandig product of als onderdeel van Office XP.

Exchange-instellingen voor Outlook-gebruikersprofielen opgeven in de Custom Installation Wizard

U beschikt over verschillende opties om Microsoft Exchange Server-verbindingen te configureren voor gebruikers (waaronder de optie om geen verbindingsgegevens te configureren). U kunt de configuratie wijzigen voor nieuwe en voor bestaande Exchange-gebruikers.
 • Voor gebruikers waarvoor geen Exchange Server-verbinding is geconfigureerd, kunt u een gebruikersnaam en servernaam, evenals off line instellingen opgeven.
 • Voor gebruikers met een bestaande Exchange Server-verbinding kunt u de huidige verbinding behouden of de huidige Exchange Server-configuratie vervangen door een nieuwe configuratie.
Ga als volgt te werk om Exchange-instellingen op te geven voor Outlook-gebruikersprofielen:
 1. Klik op de pagina Outlook: Specify Exchange Settings van de Custom Installation Wizard op Configure an Exchange Server connection .

  OPMERKING: als u op de vorige pagina Nieuw profiel hebt gekozen, is deze configuratie van toepassing op alle Outlook-gebruikers.
 2. Gebruik de standaard variabele-instelling %UserName% voor de aanmeldingsnaam van de gebruiker.

  OPMERKING: u kunt ook een andere systeemvariabelenaam kiezen. Als u bijvoorbeeld een afzonderlijke gebruikersnaam hebt ingesteld voor toegang tot Outlook, kunt u ervoor kiezen om een andere systeemvariabelenaam te gebruiken. U moet de naam van de Exchange Server-computer opgeven. In Microsoft Windows 98 en Microsoft Windows Millennium Edition (ME), wordt de variabele UserName standaard niet gedefinieerd. Als deze variabele niet is ingesteld op de computer van gebruikers, wordt hier de domeinaanmeldingsnaam voor Windows NT gebruikt (als %Username% is opgegeven voor de aanmeldingsnaam op deze pagina).
 3. Typ de naam van een Exchange-server in uw netwerk. Deze naam wordt vervangen door de specifieke Exchange-server voor elke gebruiker wanneer Outlook voor het eerst wordt gestart.
 4. Klik op More Settings om off line instellingen te configureren en klik vervolgens op OK.
 5. Selecteer Overwrite existing Exchange settings als een Exchange-verbinding aanwezig is die de Exchange Server-verbinding kan gebruiken die u voor alle gebruikers hebt gedefinieerd. Deze stap is alleen van toepassing als u een profiel wijzigt. Als u nieuwe standaardprofielen definieert, wordt het profiel dat u definieert voor alle gebruikers gebruikt.
 6. Klik op Next om door te gaan met de Custom Installation Wizard.

Referenties

Bezoek voor meer informatie de volgende Microsoft Office XP Resource Kit-website:
http://www.microsoft.com/office/ork/xp/four/outc02.htm


Eigenschappen

Artikel ID: 308997 - Laatste beoordeling: dinsdag 19 februari 2002 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office XP (Setup)
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbhowtomaster KB308997

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com