Παρουσιάζεται "διαρροή" μνήμης κατά την δυναμική κατάργηση συμπεριφορών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 309170 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν να τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ένα συνημμένο ή στοιχείο συμπεριφορά προστεθεί δυναμικά και στη συνέχεια καταργηθεί σε μια σελίδα HTML, δεν κατάργηση εκχώρησης μνήμης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκαλείται από ένα θέμα συγχρονισμού μεταξύ Microsoft Internet Explorer και το μηχανισμό δέσμης ενεργειών.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τον Internet Explorer 6. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
328548Τρόπος απόκτησης του πιο πρόσφατου service Service Pack για τον Internet Explorer 6

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να λάβετε πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

ΣημείωσηΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣημείωσηΗ φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα έχει το αρχείο χαρακτηριστικά (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν κάνετε Προβολή πληροφοριών αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε το διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςστην καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου. Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Internet Explorer 6 Service Pack 1.

Η ενημέρωση κώδικα για το ζήτημα υπάρχει ήδη στον Internet Explorer 7 και Internet Explorer 8, ωστόσο η επιδιόρθωση πρέπει να ενεργοποιηθεί, ρυθμίζοντας την καταχώρηση μητρώου που αναφέρεται στην παρακάτω ενότητα.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠροειδοποίησηΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου, χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή μητρώου ή κάποια άλλη μέθοδο. Αυτά τα ζητήματα ενδέχεται να απαιτούν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορούν να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Αυτή η ενημέρωση κώδικα περιλαμβάνεται στο Internet Explorer 6 SP1 και σε νεότερες εκδόσεις του Internet Explorer, όπως παρατίθεται στην ενότητα "Ισχύει για". Ωστόσο, από προεπιλογή, είναι απενεργοποιημένη. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιδιόρθωση, ορίστε την ακόλουθη τιμή μητρώου την τιμή συμβολοσειράς "Ναι" ή δυαδική τιμή 1:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\Cleanup HTCs
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
315014Σφάλμα: Παρουσιάζεται απώλεια μνήμης κατά την κατάργηση συμπεριφορών
Για να ισχύσει αυτή η επιδιόρθωση, πρέπει να πληροί τον κώδικα Οι ακόλουθες απαιτήσεις:
  • Η συμπεριφορά πρέπει να έχει μόνο μία δέσμη ενεργειών στοιχείο και όλα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια δέσμη ενεργειών (όπως τα προγράμματα χειρισμού συμβάντων ενσωματωμένα) στο αρχείο .htc γλώσσα ως στοιχείο μίας δέσμης ενεργειών.
  • Να χρησιμοποιήσετε το στοιχείο δέσμης ενεργειών τουSRCτο χαρακτηριστικό δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος κώδικα στο αρχείο που αναφέρεται. Ωστόσο, το μέγεθος της δέσμης ενεργειών πρέπει να αναφέρεται στο χαρακτηριστικό src ή κώδικα δέσμης ενεργειών σε ετικέτες δέσμης ενεργειών αρχείου είναι τουλάχιστον 512 byte.
Αυτή η ενημέρωση κώδικα είναι μόνο για τα στοιχεία HTML ελαφριά (HTCs). Υποστήριξη θα απαιτούσε αρχιτεκτονικών αλλαγών στο Mshtml και Jscript για τακτικές HTCs που δεν ήταν εφικτή. Πιθανές λύσεις για την τακτική HTCs περιλαμβάνουν:
  • Βεβαιωθείτε το HTC ελαφριά HTC.
  • Μεταβείτε στη σελίδα για να ανακτήσετε μνήμη.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 309170 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbhotfixserver kbenv kbie600presp1fix kbprb kbqfe kbie600sp1fix kbmt KB309170 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:309170

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com