Sisällöstä etsiminen ei etsi määritettyä merkkijonoa kaikista tiedostotyypeistä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 309447 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun etsit sisällöstä etsimällä kaikista tiedostoista ja kansioista tai kun etsit tiedostosta tekstimerkkijonoa, määritettyä merkkijonoa ei etsitä kaikista tiedostotyypeistä.

Syy

Tämä muutos suunniteltiin niin, että toiminto etsii yleisistä asiakirja- ja tiedostotyypeistä, kuten Microsoft Office-, MIME-, HTML- ja vain teksti -tiedostoista. Aiempien Windows-versioiden hakutoiminto etsii merkkijonoa kaikista tiedostoista ja saattaa antaa tuloksesi useita merkityksettömiä tiedostoja, kuten ohjelma- ja määritystiedostoja.

Tämän muutoksen seurauksena hakutoiminto voi löytää samat tiedostot riippumatta siitä, onko sisällön indeksointipalvelu käytössä vai ei. Aiemmissa Windowsin versioissa tietokone toimi eri tavalla, jos sisällön indeksointipalvelu otettiin käyttöön.

Tiedostot sisältävät kaikki käyttäjien luomat yleiset asiakirja- ja tiedostotyypit, mukaan lukien digitaaliset mediatiedostot, kuten kuva-, musiikki- ja videotiedostotyypit. Voit etsiä näiden tiedostotyyppien tekstimuotoisista ominaisuuksista. Voit esimerkiksi etsiä .wma- tai .mp3-tiedostojen esittäjistä tai .jpg-tiedostojen kommenteista. Tämä on uusi ominaisuus, jota aiemmissa Windowsin versioissa ei ole.

Ratkaisu

Voit korjata tämän ongelman hankkimalla Windows XP:n uusimman Service Pack -päivityksen. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322389 Uusimman Windows XP Service Packin hankkiminen
Microsoft Windows Update -Web-sivustossa on saatavana päivitys, joka korjaa tämän ongelman seuraavien tiedostotyyppien osalta:
.asm
.c
.cpp
.cxx
.def
.h
.hpp
.hxx
.idl
.inc
.js
.log
.pl
.rc
.rtf
.url
.xml
.xsl
.css
.hta
.htt
.386
.aifc
.aiff
.asx
.au
.AudioCD
.bkf
.bmp
.cda
.cpl
.cur
.DeskLink
.dib
.drv
.dvd
.emf
.fnd
.folder
.gz
.ivf
.jfif
.jpe
.jpeg
.latex
.m1v
.m3u
.MAPIMail
.mid
.midi
.mp2
.mp2v
.mpa
.mpe
.mpeg
.mpg
.mpv2
.mydocs
.png
.rle
.rmi
.sit
.snd
.tgz
.vxd
.wax
.wm
.wma
.wmp
.wmv
.wmx
.wmz
.wsz
.wvx
.xbm
.ZFSendToTarget
Lataa 25.10.2001 päivätty Windows XP:n sovellusten yhteensopivuuspäivitys seuraavasta Microsoftin Web-sivustosta:
http://windowsupdate.microsoft.com/
Julkaisupäivämäärä: 25.10.2001

Lisätietoja Microsoft-tukitiedostojen lataamisesta ja asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
119591 Microsoft-tukitiedostojen hankkiminen online-palveluista
Microsoft on tarkistanut tämän tiedoston virusten varalta. Microsoft käytti viimeisintä virustentarkistusohjelmaa, joka oli saatavana tiedoston julkaisupäivänä. Tiedosto on tallennettu suojattuihin palvelimiin, joten sitä ei voi muokata luvattomasti.

Saat lisätietoja tämän ongelman korjaamisesta muiden kuin yllä lueteltujen tiedostotyyppien osalta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
309173 Sanan tai lauseen etsiminen tiedostosta ei välttämättä toimi (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa. Tämä ongelma korjattiin Windows XP Service Pack 1:ssä.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 309447 - Viimeisin tarkistus: 29. elokuuta 2005 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Hakusanat: 
kbbug kbfix kbshell kbwinxpsp1fix KB309447

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com