Τρόπος απενεργοποίησης ή ανακατεύθυνσης της αναφοράς σφάλματος (Error Reporting) του Internet Explorer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310116 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο απενεργοποίησης ή ανακατεύθυνσης αιφνίδιες διακοπές του Internet Explorer αναφορά σφάλματος της Microsoft για έναν εσωτερικό διακομιστή με τον Internet Explorer 6.

Το εργαλείο αναφοράς σφάλματος του Internet Explorer περιλαμβάνεται σε όλες τις εκδόσεις του Internet Explorer 6 και είναι διαθέσιμες από την τοποθεσία του Windows Update στο Web εάν εκτελείτε τον Internet Explorer 5.x. Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να ανακατευθύνετε διακοπές αναφοράς σφάλματος του Internet Explorer σε έναν εσωτερικό διακομιστή με τον Internet Explorer 5, αλλά μπορείτε να το απεγκαταστήσετε.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την αναφορά σφάλματος του Internet Explorer, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
276550Περιγραφή και διαθεσιμότητα: Internet Explorer Error Reporting

Περισσότερες πληροφορίες

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Ίσως είναι χρήσιμο για την απενεργοποίηση της αναφοράς σφάλματος του Internet Explorer έτσι, ώστε όταν διακοπεί η λειτουργία του Internet Explorer, που ονομάζεται αντί για το προεπιλεγμένο πρόγραμμα χειρισμού σφαλμάτων λειτουργικού συστήματος. Επίσης μπορεί να είναι χρήσιμο να ανακατευθύνετε τις διακοπές έτσι, αντί για τη δημιουργία μιας σύνδεσης στη Microsoft, συνδέονται με έναν εσωτερικό διακομιστή για διακοπές αναφοράς. Για να ανακατευθύνετε Internet Explorer Error Reporting έκθεση διακοπές για έναν εσωτερικό διακομιστή, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\10.0\Common\DWFileTreeRoot
Η τιμή είναι μια συμβολοσειρά και πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή:
"\\Όνομα_διακομιστή\Όνομα κοινόχρηστου στοιχείου"
Κάθε χρήστης χρειάζεται πρόσβαση εγγραφής στο κοινόχρηστο στοιχείο ή δεν θα λειτουργήσει. Για να ρυθμίσετε το διακομιστή ώστε να έχει τη δυνατότητα να συλλέγει το ενδείξεων, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft Office XP Resource Kit στο Web, για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων του διακομιστή:
http://www.Microsoft.com/Office/ORK/XP/Two/adma05.htm
Για να απενεργοποιήσετε την αναφορά σφάλματος του Internet Explorer ώστε να εμφανίζεται το προεπιλεγμένο πρόγραμμα χειρισμού σφαλμάτων λειτουργικού συστήματος εάν παρουσιαστεί διακοπή λειτουργίας, ρυθμίστε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main


IEWatsonEnabled= (DWORD) 0
DWNeverUpload= (DWORD) 1
DWNoExternalURL= (DWORD) 1
DWNoFileCollection= (DWORD) 1
DWNoSecondLevelCollection= (DWORD) 1
Η τιμή 0 απενεργοποιεί την αναφορά σφάλματος του Internet Explorer και η τιμή 1 ενεργοποιεί το (κατάργηση του κλειδιού επίσης δίνει τη δυνατότητα αναφοράς σφάλματος του Internet Explorer).

Εάν αλλάξετε Internet Explorer Error Reporting για να αναφέρετε σε έναν εσωτερικό διακομιστή, θα πρέπει να ανατρέξετε για το Office XP Resource Kit και την τεκμηρίωση για το "Εταιρικό σφάλμα αναφοράς εργαλείο" για να προβάλετε και να διαγνώσετε την οποία διακόπτεται η λειτουργία πρέπει να αναφέρεται στη Microsoft για να βρείτε μια πιθανή ενημέρωση κώδικα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗInternet Explorer Error Reporting (IEER) δεν λειτουργεί στα Windows XP ή νεότερες εκδόσεις. Αντί για αυτό, χρησιμοποιείται η αναφορά σφάλματος των Windows (WER). Εάν το WER είναι απενεργοποιημένο και ο Internet Explorer συναντήσει ένα σφάλμα, εμφανίζεται χωρίς ειδοποίηση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310116 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbnetwork kbmt KB310116 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:310116

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com