Как да конфигурирате и да използвате отчет в Windows XP за грешки

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 310414 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Има грешка отчитане функция, включени с Windows XP, които можете да използвате, за да съобщите на компютър и грешки назначена програма на Microsoft. Microsoft може да използва вашите отчети за проследяване и отстраняване на проблеми с операционната система и програми. Тази статия се описва как можете да конфигурирате грешки отчитане в Windows XP.

Как да конфигурирате и да се използва за съобщаване за грешки

Можете да разрешите, забраните или да промените начина, че за съобщаване за грешки работи на Windows XP-базирани компютър. Когато възникне грешка, диалогов прозорец ще се покаже подкана да съобщите за проблема на Microsoft. Ако искате да съобщите за проблема, техническа информация за проблема се изпраща на Microsoft по интернет. Трябва да бъдат свързани към интернет, да използвате функцията. Ако подобен проблем е съобщено Препоръчано от други потребители и е налична информация за проблема, ще получите връзка към уеб страница, която съдържа информация за проблема.

За достъп до настройките за функцията за докладване:
 1. Щракнете върху Старт.
 2. С десния бутон върху Моят компютър, след което щракнете върху свойства.
 3. Щракнете върху раздела Разширени .
 4. Щракнете върху съобщаване за грешки.
За да конфигурирате отчет функция за грешки:
 • по подразбиране съобщаване за грешки е активирано. За да го забраните, щракнете върху Правя неспособен грешка репортаж. За да продължите да бъдете уведомявани, когато възникнат грешки, без да бъдат подканени да докладват за грешки, щракнете, за да изберете Но ме уведомявай, когато възникнат критични грешки квадратчето.
 • Задайте дали искате да използвате за операционната система Windows, за програми или за прозорци и програми на отчети за грешки.
 • За да съобщите грешки само за избраните програми, щракнете върху Изберете програми, щракнете върху Всички програми в този външен списък, след което щракнете върху програми, които не искате да включите.
 • За да добавите назначена програма, която не е в списъка, щракнете върху Добави, въведете името на програмата или щракнете върху преглед , за да намерите програмата на вашия компютър.
 • Ако са изброени програми на много, може да искате да създадете външен списък на изключвам. В Не Съобщавай грешки за тези програми кутия, щракнете върху Добави, въведете името на всяка назначена програма, която искате да изключите Препоръчано от отчет за грешки или щракнете върху преглед , за да намерите програмата на вашия компютър.Забележка: тъй като всички отчети за грешки са поверителни и анонимни, Microsoft разширена поддръжка специалист не разполагат с достъп до отчета за грешки, които изпращате на Microsoft по интернет с помощта на услугата за съобщаване за грешки. Като резултат трябва да изпратите елемент Dr. Watson за Windows регистрационен файл помощен персонал Препоръчано от тях начин.

За допълнителна информация относно Dr. Watson за Windows щракнете върху номера на статия по-долу, за да видите статията в база знания на Microsoft:
308538 Описание на Dr. Watson за Windows (Drwtsn32.exe) инструмент

Библиография

 • Microsoft онлайн катастрофата анализ: декларация за поверителност за услугата за съобщаване на грешки на Microsoft
  http://Oca.Microsoft.com/EN/dcp20.ASP

Свойства

ID на статията: 310414 - Последна рецензия: 21 ноември 2012 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Ключови думи: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB310414 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 310414

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com