Τρόπος αλλαγής ονόματος και εταιρείας πληροφοριών μετά την εγκατάσταση των Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310441 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR310441

Να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Αυτό το άρθρο ασχολείται με ένα undocumented και δεν υποστηρίζονται γραμμής εντολών η παράμετρος. Microsoft δεν υποστηρίζει ή δεν ενθαρρύνει τη χρήση η παράμετρος και αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες μόνο. Χρησιμοποιήστε αυτό η παράμετρος με δική σας ευθύνη.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αλλαγής των πληροφοριών ονόματος και εταιρείας μετά την εγκατάσταση του Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Κατά την εγκατάσταση των Windows, το πρόγραμμα Εγκατάστασης ζητά να πληκτρολογήσετε το όνομά σας και, προαιρετικά, το όνομα της εταιρείας. Εμφανίζεται στην περιοχή πληροφορίες δήλωσης Που έχουν καταχωρηθεί με το Καρτέλα "Γενικά" του Σύστημα Όταν κάνετε κλικ Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Πίνακας ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπί Επιδόσεις και συντήρηση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Σύστημα.

Για να μας μετά την εγκατάσταση των Windows στον υπολογιστή σας για να αλλάξετε τις πληροφορίες ονόματος και εταιρείας, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε το "Επιδιόρθωση μόνος μου"ενότητα.

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επιδιόρθωσηκουμπί ή τη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση με το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα για την επιδιόρθωση του οδηγού.


Διορθώστε το πρόβλημα
Microsoft Fix it 50560

Σημειώσεις
 • Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες ονόματος και εταιρείας κατά την εγκατάσταση της αυτόματης επιδιόρθωσης.
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση, το διάλυμα σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επέλυσε το πρόβλημα;"ενότητα.Επιδιόρθωση μόνος μου

Για να αλλάξετε τις πληροφορίες ονόματος και εταιρείας μετά την εγκατάσταση των Windows στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση.
 2. Με το Άνοιγμα πλαίσιο, πληκτρολογήστε Regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Εντοπίστε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
 4. Για να αλλάξετε το όνομα της εταιρείας, κάντε τα εξής:

  Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε διπλό κλικ RegisteredOrganization. Στην περιοχή Η τιμή δεδομένων, πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Για να αλλάξετε το όνομα του πλοιοκτήτη, κάντε τα εξής:

  Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε διπλό κλικ RegisteredOwner. Στην περιοχή Η τιμή δεδομένων, πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος από το Το αρχείο μενού για να κλείσετε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Επέλυσε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν επιλυθεί το πρόβλημα, τελειώσατε με αυτή την ενότητα. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Για σχόλια ή για να αναφέρετε ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση των Windows XP, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
286463 Σημειώσεις έκδοσης για την εγκατάσταση των Windows XP που περιέχονται στο αρχείο Pro.txt
306824 Σημειώσεις έκδοσης για την εγκατάσταση των Windows XP που περιέχονται στο αρχείο Home.txt

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310441 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmsifixme kbfixme kbmt KB310441 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:310441

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com