Σφάλμα διακοπής κατά την αναβάθμιση από Windows 2000: Bad_Pool_Caller 0xC2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310527 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε αναβάθμιση του υπολογιστή Compaq Professional Workstation AP550 από τα Microsoft Windows 2000 Professional σε Windows XP, ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποιο από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΝαι, λήψη των ενημερωμένων αρχείων εγκατάστασης (συνιστάται)ΣτοΛήψη ενημερωμένων αρχείων εγκατάστασηςπαράθυρο διαλόγου κατά την εγκατάσταση (Setup), λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα στο στοΑναφορά συμβατότητας συστήματοςπαράθυρο διαλόγου:
  Τα παρακάτω στοιχεία δεν είναι συμβατό με τα Windows XP. Πρέπει να επιλύσετε το ζήτημα συμβατότητας με ορισμένα από αυτά τα στοιχεία, πριν να εκτελέσετε το πρόγραμμα Εγκατάστασης ξανά.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα στοιχείο, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες.

  Winnov Videum λογισμικού
  Κάνοντας κλικ στο κουμπίΛεπτομέρειες (Details)έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:
  Αυτό το λογισμικό δεν είναι συμβατό με αυτήν την έκδοση των Windows και πρέπει να καταργηθεί η εγκατάστασή του πριν από την αναβάθμιση.

  Για μια λίστα συσκευών και εφαρμογών που υποστηρίζονται από αυτήν την έκδοση των Windows, ανατρέξτε στη λίστα συμβατού υλικού και λογισμικού στην τοποθεσία της Microsoft στο Web.
 • Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΌχι, Παράλειψη αυτού του βήματος και συνέχιση της εγκατάστασης των WindowsΣτοΛήψη ενημερωμένων αρχείων εγκατάστασηςπαράθυρο διαλόγου κατά την εγκατάσταση (Setup), λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους σε μπλε οθόνη:
  ΔΙΑΚΟΠΉ 0XC2
  BAD_POOL_CALLER (A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer... Technical information: *** STOP: 0x000000C2 (0xParameter_1, 0xParameter_2, 0xParameter_3, 0xParameter_4) BAD_POOL_CALLER)

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν ο υπολογιστής περιέχει έναν προσαρμογέα καταγραφής βίντεο Winnov Videum AVI με το Videum 2.9.2 εγκατεστημένη έκδοση του λογισμικού (το λογισμικό αυτό περιλαμβάνει το αρχείο έκδοσης 200.9.2812 Winnov32.sys).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Εάν κάνατε κλικΝαι, λήψη των ενημερωμένων αρχείων εγκατάστασης (συνιστάται)ΣτοΛήψη ενημερωμένων αρχείων εγκατάστασηςπαράθυρο διαλόγου κατά την εγκατάσταση, καταργήστε το λογισμικό Winnov Videum, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου και στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά τα Windows XP.

Εάν κάνατε κλικΌχι, Παράλειψη αυτού του βήματος και συνέχιση της εγκατάστασης των WindowsΣτοΛήψη ενημερωμένων αρχείων εγκατάστασηςπαράθυρο διαλόγου κατά την εγκατάσταση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον υπολογιστή σας σε μια γραμμή εντολών.

  Εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το σύστημα αρχείων FAT, ξεκινήστε τον υπολογιστή σας με μια δισκέτα εκκίνησης για τα Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98 ή Microsoft Windows Millennium Edition. Εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το σύστημα αρχείων NTFS, ξεκινήστε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την Κονσόλα αποκατάστασης.
 2. Διαγράψτε τα αρχεία Winnov32.sys, Wnvkaud.sys, Wnvcom.sys και Wnkvid.sys στο φάκελο %Windir%\System32\Drivers.
 3. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή από τον σκληρό δίσκο.
 4. Κάντε κλικΣυνεχίστε την εγκατάσταση των Windows XP.
Τώρα εγκαθίσταται μια ενημερωμένη έκδοση αυτού του προβλήματος μέσω της δυνατότητας δυναμικής ενημέρωσης των Windows XP.Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
311220Περιγραφή της δυνατότητας Δυναμική Ενημέρωση στο πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
311220Περιγραφή της δυνατότητας Δυναμική Ενημέρωση στο πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προσαρμογέα βίντεο Videum AVI, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Winnov Web:
http://www.winnov.com/
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310527 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kberrmsg kbbug kbfix kbmt KB310527 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:310527

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com